BH Clubbing
Zahvaljujući fotkama na Instagramu, zgodni torcidaš Ivan postao model u Nizozemskoj
Datum: Četvrtak, 09.11.2017. // Broj pregleda: 892 // Kategorija: Sport & Fun Sport // Autor: I.RA //

IVAN ČOBRNIĆ dečko je iz Tučepa koji je živio poput svakog drugog 23-godišnjaka u njegovoj okolini, studirao je, radio sezonske poslove, uživao u nogometu i navijao za Hajduk - sve dok mu na Instagram nije stigla poruka koja mu je potpuno promijenila život.

Naime, Ivan trenutačno radi kao model za nizozemsku modnu agenciju Male Models Netherlands, a za sve je zaslužna jedna fotografija na Instagramu. 

"Nikada nisam mislio da ću se baviti manekenstvom. U mladosti sam dobio nekoliko ponuda, no ja sam ih odbio. Vjerovao sam da to nije posao koji obećava", priča Ivan za Index. On je nakon srednje škole upisao studij ekonomije u Splitu, a usporedno s tim bavio se sezonskim poslovima, točnije konobarenjem. 

"No, prije nekoliko godina posjetio sam Amsterdam i objavio fotografiju na Instagramu. Nakon toga su me kontaktirali iz Male Models Netherlands s pitanjem jesam li zainteresiran za suradnju i bavljenje modelingom. Ponovno sam odbio, nisam znao tko iza toga stoji i je li to zapravo...", priča Ivan. No, i nakon što je odbio prvu ponudu, iz agencije nisu htjeli odustati od njega te su bili uporni.

"Vlasnik agencije bio je uporan te je inzistirao na kontaktu i mom dolasku u Rotterdam. U dvije godine nagovaranja, uspio me slomiti. S obzirom na to da iza svake sezone volim negdje otputovati, Rotterdam se činio dobar izbor i zbog samog grada i zbog posla. Njima je bilo drago što sam pokucao na vrata, a moram priznati da je trenutačno i meni. Jako mi se svidjelo sve skupa, njihov profesionalni pristup, ljubaznost i na kraju rezultat", kaže.


Kada je odradio prva snimanja i kada se proširio glas da je postao model, iznenadile su ga reakcije njegove okoline. "Reakcije su različite, ali uglavnom pozitivne, što me ugodno iznenadilo s obzirom na to da sam muškarac u modelingu", priča Ivan kojemu je nova karijera pomogla i da privuče pozornost djevojaka.

"Bilo je svakakvih reakcija od strane cura… Uglavnom su cure i bile te, uz naravno prijatelje, koje su me nagovarale da odem i to obavim. A ove što ih ne znam, valjda će ih biti lakše upoznati", kaže simpatični Ivan koji je trenutačno slobodan (nema na čemu, djevojke).

Kad ne radi i ne studira, Ivan se bavi parasailingom koji je zavolio u posljednje dvije godine te prati nogomet. Šuška se i da je strastveni torcidaš pa smo i to provjerili.

"Pa sad... Poštujem Torcidu, volim Hajduk, ali prije svega nogomet", kratko nam je objasnio mladi Dalmatinac za kojeg ćemo sigurno još itekako čuti.

Datum: Četvrtak, 09.11.2017.
Broj pregleda: 892
Kategorija: Sport & Fun Sport
Autor: I.RA
IZVOR: Index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je
Oliver nije dočekao šestog unuka: Njegov sin Davor čeka dijete
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se besprijekornom linijom, no tvrdi da nikad ne vježba
Vidina žena pozirala u bikiniju i pokazala nevjerojatno tijelo
Supruga zvijezde Liverpoola pokrenula biznis: Platite i gledate njene erotske snimke
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2014. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping