BH Clubbing
Ivana i Ljube napustile show, Josip dobio imunitet
Datum: Ponedjeljak, 04.12.2017. // Broj pregleda: 791 // Kategorija: Showbiz // Autor: s.v. //

U VEČERAŠNJOJ epizodi 'Života na vagi' došlo je vrijeme da plavi tim eliminira čak dvoje ljudi iz svoje ekipe. Mladen je taj koji se našao ispod crvene linije, ali budući da ima imunitet, on je spašen, dok se ispod žute linije nalaze Ivana, Siniša i Ljube, a kandidati moraju odlučiti kojih dvoje odlaze kući.

Ivana je odlučila napisati Ljube i Sinišu, Ljube je napisala Ivanu i Sinišu, Siniša je napisao Ljube i Ivanu. Jelena je odlučila izbaciti Ivanu i Sinišu, Dorian Ljube i Ivanu, Manuela također, kao i Paško. Mladen je napisao isto Ljube i Ivanu i time presudio djevojkama.

'Žao mi je i teško, ali ide kući djeci pa će meni biti lakše ostati', komentirao je suprug Goran Ljubin odlazak.

Ljube je u show došla sa 164,2 kile, a iz showa je otišla sa 141,9 kila. Izgubila je 22,3 kile, odnosno 13,6 % od tjelesne mase. Ivana je u show došla sa 108, 8 kilograma, a iz showa izlazi sa 90,6 kilograma. Izgubila je 18,2 kile, odnosno 16,7% od tjelesne mase.

Dan poslije ekipa je komentirala da im nedostaju Ljube i Ivana, a Siniša je rekao da nije fer što su djevojke otišle jer su se dogovorili da ispada onaj koji je u tom tjednu izgubio najmanje kilograma, a to je bio Siniša.

Uslijedio je trening, a Sanja je zamolila svoj tim da prokomentira odluke eliminacije jer nije bila zadovoljna njihovim odabirom. 'Mene je rasplakalo to što je Ivana cura koja je mogla u ovom showu odraditi cijelu svoju priču i skinuti do kraja koliko treba, a sa Sinišom ću raditi još barem godinu dana nakon showa', kazala im je Sanja te dodala da će od sada njezin tim raditi tri treninga dnevno, ali da će se dva dana odmoriti i vježbati jogu.


Kandidatima su u goste došli Ana Kuhanec Brašnović, vlasnica Ana sensual fitness studija te Aleksandar Rakas, profesionalni MMA borac, koji su kandidatima priredili posebne treninge. Djevojke su tako vježbale senzualne pokrete s Anom dok su dečki imali borilački trening s Aleksandrom.

Nakon napornih treninga s trenerima, kandidatima je stigla odjeća koju su im poslali roditelji. Veselju nije bilo kraja kada su shvatili da im je baš sve od odjeće preveliko! 'Nikada mi u životu ništa nije bilo preveliko, uvijek mi je sve bilo na knap, a sada mi je sve preveliko!', rekao je sretno Dorian.

Mladen je nakon pet godina na sebe obukao bokserice, a Josip je obukao traperice koje su skoro spale s njega. Josip je oduševljeno na sebe obukao košulju i traperice u koje također nije mogao stati pa su tako na kraju svi zajedno i zapjevali od sreće.

Kandidate je nešto kasnije dočekalo iskušenje! 'Pojedi jedno jelo i pogodi balon koji krije imunitet!', kazala im je Marijana te objasnila da se na prvom stolu nalaze jela od 100 kalorija i baloni koji kriju jedan imunitet. Na drugom stolu su jela od 500 kalorija i dva imuniteta, dok su na trećem stolu jela od 1000 kalorija i tri imuniteta skrivena u balonima. Baloni ne kriju samo imunitet nego i druga lijepa iznenađenja, ali ima i onih praznih.

Sara je otišla do stola s tisuću kalorija i odlučila se počastiti kulenom. Nakon što je pojela morala je pogoditi strelicom balon, no promašila je. Josip je odabrao stol od 500 kalorija i pojeo tako pola hamburgera i malo pomfrija da bi na kraju pogodio balon i dobio imunitet pa je izazov brzo završio.

Nakon završetka izazova, svi su nahrlili prema stolu ne bi li kušali kulen i hamburgere, jedino je Jelena bila suzdržana komentirajući da ne može vjerovati da su ostali tako lako pokleknuli.

Hoće li unos dodatnih kalorija nekoga koštati izlaska iz showa, gledatelji će saznati u narednim epizodama na RTL-u.

Datum: Ponedjeljak, 04.12.2017.
Broj pregleda: 791
Kategorija: Showbiz
Autor: s.v.
IZVOR: Index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je
Oliver nije dočekao šestog unuka: Njegov sin Davor čeka dijete
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Drame Nikoline i Josipa: Iz vedra neba mu rekla da ima dečka i da je trudna s njim
Ivona napala Darija jer se dopisivao s drugim djevojkama, a Hrvoje razočaran Sandrom
Sudionik showa Ljubav je na selu prodaje kuću u koju je dovodio djevojke
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2018. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping