BH Clubbing
Život na vagi: Manuela ispala iz showa, a Paško se vjenčao
Datum: Srijeda, 06.12.2017. // Broj pregleda: 618 // Kategorija: Showbiz // Autor: //

NAKON sinoćnjeg vaganja i diskvalifikacije plavog tima iz izazova, članovi tima morali su eliminirati jednog svog suigrača.

Paško je na papiru napisao Manuelu, Manuela Paška, a Jelena je također željela da ode Paško. 'Manuela je za jednu ženu skinula dosta kilograma i diže tim sa svojim rezultatom, a Sinišu nisam napisala jer je jedan od rijetkih koji igraju fer za razliku od ostalih', komentirala je Jelena zbog čega je napisala Paškovo ime.

Mladen je napisao Manuelino ime te komentirao Jeleninu izjavu. 'Jelena od početka taktizira, već ih je drugi tjedan nagovarala da mene izbace', rekao je Paško, a Jelena se opravdala da su u njezinoj sobi bili svi iz crvenog tima i samo jedan iz plavog, no Paško se s tim nije složio.

Siniša je odlučio izbaciti Manuelu, no ostao je još i glas Doriana, koji je napisao Sinišu, pa je tako Manuela s tri glasa morala napustiti show.

'Sanja je za mene napravila zbilja veliki klik', kazala je Manuela na odlasku dodajući da je u showu naučila da se definitivno neće vraćati na staro. Manuela je u show ušla sa 125,1 kilogramom, a izašla sa 96,8 kilograma, izgubivši tako 28,3 kilograma.

Nakon eliminacija, Mario i Sanja pozvali su sve kandidate da se okupe u dvorištu. 'Više nema timova, od danas se borite sami za sebe!', kazao je Mario ekipi te im uručio žute majice.

Mario je održao trening muškom djelu žutog tima, dok su Jelena i Sara odradile trening sa Sanjom, što je posebno razveselilo Saru budući da je naglasila kako je odavno htjela probati Sanjin trening.

Nakon treninga u kuću je kandidatima došao psiholog Hrvoje Maleković i zadao im vježbu – pola kandidata je dobilo povez preko očiju nakon čega su morali prepoznati u 20 sekundi osobu koja je stala ispred njih. 'Ova vježba je služila da vidite da vam treba neko vrijeme da prepoznate ljude. Sebe znate cijeli život, ove ljude par mjeseci, a sebe isto ne poznajete potpuno', rekao im je psiholog te ih zamolio da skinu poveze i stanu pred ogledalo i pogledaju bolje sebe, ne samo psihički. 'Bitno je da vidite i pozitivne stvari u sebi, ova vježba se zove zlatno ogledalo tako da će svi dobiti papir i napisati jednu pozitivnu stvar o osobi koja je do vas', objasnio im je psiholog, a komplimenata na papirima nije nedostajalo. Paško je nakon vježbe spakirao stvari jer je morao otići na svoju svadbu, a treneri su mu zaželjeli sve najbolje te pripomenuli da se ne pretjera baš oba dana u jelu i piću – obećao im je da neće. Na inicijativu Tomislava, kandidati su Pašku napisali pismo podrške te izrazili čestitke, a njega je to ganulo do suza iako nije zaplakao. 'Pustio bih ja i suzu da ne nosim leće!', smijao se Paško te zaputio u rodni Split izreći sudbonosno 'da'.


Paško je stigao na svoju svadbu, gdje ga je dočekala cijela obitelj i prijatelji te njegova buduća supruga Martina, a svadba je potrajala do ranih jutarnjih sati u veselom, raspjevanom i rasplesanom raspoloženju.

Nakon svadbenog vikenda Paško se vratio nazad u Samobor, a sve je zanimalo kako su njegovi reagirali na Paškov gubitak kilograma pa im je prepričavao pozitivne reakcije, a onda ih je dočekala Marijana s novim iskušenjem – samoborskom kremšnitom.

Od sada igra svatko za sebe, a imunitet osvaja onaj koji pojede najviše', kazala im je Marijana. Kandidati su igrali u tri grupe, prvi su na redu bili Siniša, Josip i Paško, no nitko nije pojeo kremšnitu iako je Siniša naručio još jednu ne bi li zavarao 'protivnike', no nitko nije pokleknuo.

Za razliku od prva tri kandidata, Tomislav, koji je bio dio trojca s Jelenom i Mladenom, odlučio je pojesti čak dvije kremšnite ne bi li dobio imunitet.

Na red su došli Goran, Sara i Dorian, a Goran je krenuo jesti kremšnitu, baš kao i Sara, koja ju je morala probati, no niti ona ni Goran nisu je pojeli, baš kao ni Dorian. Tako je imunitet otišao u ruke Tomislavu.

Tko će biti najteži, a tko najlakši na vagi, gledatelji će saznati sutra od 20 sati na RTL-u.

Datum: Srijeda, 06.12.2017.
Broj pregleda: 618
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: Index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Big Brother: Lucija i Anči strastveno se ljubile pred stanarima
Klizačica o čijoj nezgodi s kostimom priča cijeli svijet na kraju je došla na svoje!
Anezi i Luka u krevetu: Moram se suzdržavati da te poljubim
Izabel Kovačić pohvalila se dobrim modnim odabirom svoje majke
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Big Brother: Lucija i Anči strastveno se ljubile pred stanarima (1355)
Dečko Maje Šuput dobio otkaz zbog naslikavanja s dragom (1031)
Zaprosila ga vlasnica najboljeg tijela na svijetu, a on je odbio (830)
Iznad europskog prosjeka: Ovaj BiH grad ima isti broj kafića kao i München (830)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Lucija se hvali novom linijom, ali i ljubavi s Adamom
Trenerica Života na vagi donosi 10 zlatnih pravila za mršavljenje, a preporučuje i ovaj dodatak prehrani za one usporenog metabolizma
Kći tajkuna: Bog je odredio da ja imam, a netko drugi nema
Zaljubljeni Dorian: Uletio sam Ivani kada se razišla s dečkom
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2014. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping