BH Clubbing
5 odgovora na pitanja o seksu koja se nikog ne usudiš pitati
Datum: Nedjelja, 04.03.2018. // Broj pregleda: 679 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
Kaže se da ne postoje glupa pitanja. Ali, postoje škakljiva, neugodna pitanja koja nije lako postaviti – osobito kad je tema seks…

Premda živimo u doba Interneta te nam je pregršt informacija nadohvat ruke – i dalje postoji nedovoljno znanja i upućenosti u seksualnost. Na forumima ljudi postavljaju raznorazna pitanja – očito se ne usude pitati nekoga iz svoje okoline, pa anonimno traže odgovore – koji su često sumnjivo točni… Izdvojili smo nekoliko pitanja koja se često ponavljaju – i dali točne odgovore!

1. Hoće li mi se raširiti analni otvor nakon analnog seksa?
Mišić na analnom otvoru je dobro istreniran mišić koji se ne može tako brzo opustiti. Čak i kad nakon analnog seksa imaš „čudan“ osjećaj na tom mjestu, ne moraš se bojati – mišić će se nakon maksimalno nekoliko sati vratiti u uobičajen oblik. Ali, oprez: ako imaš krvi u stolici, onda potraži pomoć liječnika.

2. Je li nehigijenski lizati dečku anus? Mogu li pokupiti kakvu bolest? Tjelesna higijena bi danas trebala biti normalna stvar. Ako mu ližeš anus, on tebi vaginu, pa čak i uho – svaki dio tijela je prekriven „normalnim“ bakterijama koje su apsolutno neškodljive. Kao što smo rekli na početku – sve ovisi o higijeni. Ako se tvoj partner redovito tušira i nema spolnih bolesti, to nije nehigijenski. 

3. Ponekad sam kod seksa jako napaljena, ali nisam vlažna – je li to normalno? Da, to je apsolutno normalno – i ovisi, između ostaloga, o tvom menstrualnom ciklusu, prehrani – a i o količini tekućine koju unosiš u organizam. Zvuči olakšavajuće, zar ne? 

4. Ponekad sanjam o seksu s drugim – trebam li to reći svom dečku? Radije nemoj – jer tvoji snovi nemaju nikakve veze s tvojim osjećajima. Čak i kad sanjaš o seksu sa svojim susjedom ili šogorom, ne moraš se brinuti. Nisi nenormalna, a ti snovi ne moraju ništa značiti, kažu psiholozi.

5. Moje unutarnje stidne usne „vise“ prema van – je li to normalno? Da, to je potpuno normalno. Stidne usne mogu različito izgledati. A kad su unutarnje duže od vanjskih, ti si samo jedna od žena kod kojih je to jednostavno tako.

Tags: veze parovi seks
Datum: Nedjelja, 04.03.2018.
Broj pregleda: 679
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: miss7.24sata.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Natječaj za honorarni posao - Community & Content Manager
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Rihanna šokirala obožavatelje: Vraća nacrtane obrve u trend
Šest dana nakon svadbe skužio da ga žena vara pa joj se osvetio na brutalan način
Meghan Markle ni nakon vjenčanja s princom ne mari za kraljevski dress code
Udala se Lucija Lugomer
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2018. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping