BH Clubbing
Horoskop otkriva: Tko je utjelovljenje ženstvenosti, tko seks bomba, a tko vječno dijete?
Datum: Četvrtak, 08.03.2018. // Broj pregleda: 363 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
Ženstvenost je osjetljiva karakteristika ponašanja, izgleda i prirode žene. Svi kažu “Žena treba biti ženstvena”. A kakve su te – ženstvene žene?

Rođenje, u određenom mjesecu, može dosta ispričati o ženi.

Dakle, što govori o ženi horoskopski znak u kojem je rođena:

Ovan
Žene rođene u ovom znaku – prave su amazonke, koje su navikle uzimati od života sve. U pravilu, one djeluju po shemi:

“U muškarca se možeš pouzdati, ali bolje da uzdaš u samu sebe”. One vole igrati na sigurno, jasno informirajući partnera o svojim namjerama.

Ona nije samo lovac i ratnica, već i vrlo impulzivna ratnica. Tako da, ispočetka, zna pritjerati uza zid, a poslije će razmatrati tko joj se, konkretno, našao na tapetu.

Bik

Ove žene su prave boginje. Prije svega su dame koje, na neki misteriozan način, uspijevaju postići sve što žele. Kao drugo, vole kad se zbog njih žrtvuju. I, treće, dama-Bik, kao i sve boginje, nisu baš dobrice. Jednostavno, one su takve.

Ona može bilo kome lako napraviti osobni raj, ali i pakao. Ali, budite sigurni, da je onaj, koga dama-Bik pošalje u pakao, zaista to i zaslužio.

Blizanci

Žena rođena u ovom znaku – vječiti je tinejdžer, koji izgleda kao da nikad neće odrasti. Da, ona može imati puno djece, muža, ozbiljan posao, obveze. Ali pri tome, žene Blizanci su, u duši, uvijek buntovnici koji ne mogu sjediti na jednom mjestu.

Igra je, za ove žene, naročito u mladosti – smisao života. Unatoč oštrom umu, nju možemo nazvati romantičnom, i čak, sentimentalnom osobom.

Rak

Žena – majka. Ona okružuje istinskom brigom svih koje smatra bliskima, ali oni, koje tako ne prihvaća, također mogu računati na njenu brižnost. Ali, samo onda kada je to potrebno.

Preduvjeti za njenu brižnost nema: žena-Rak će uvijek biti zaštitnica. Oni, koje ta žena zavoli – rijetki su sretnici.

Lav

Kraljica. Ženstvenost Lavice zaista je kraljevska, jer tamo, gdje se ona pojavljuje, odmah prestaju postojati sve druge žene. I nije bitno što je to kod nje, katkad samo plod njezine mašte.

Zapravo, ona zaista posjeduje mnoge neosporne kvalitete, tako da joj se, ova mala slabost, oprašta. Ali zapamtite da kraljice kroje svima sudbinu, te privlače i mnoge neugodnosti.

Djevica

Mudra žena. To je ta mudra žena kojoj svi žele približiti, ali malo tko uspijeva. Djevica zna što znači prava mudrost; to je armirano-betonska logika, analitičko mišljenje, istinsko pronicljivo zapažanje i fenomenalno pamćenje.

Sve to posjeduje žena Djevica. I zato je ona uvijek na visini.

Vaga

Dama Vaga je u stvari prava “djevojčica”: krhki anđeo, stvorenje koje treba zaštititi od svog zla, i ovog bezdušnog svijeta. Nježno i treperavo stvorenje, koje mnogi ne žele uvrijediti.

Žena-Vaga, u nekom smislu, kao da “nije iz ovog svijeta” – voli puno čitati, romantična je, zamišljena, živi u svom svijetu, pravi je introvert. I ako uspijete ući u njezin svijet, smatrajte da ste pravi sretnik.

Škorpion

Žena-vamp. To je tri u jednom: fatalna žena, vještica i seks bomba. Žena škorpion uspješno kombinira u sebi sve osobine koje se obično pripisuju ženama, ne čineći, pri tome, nikakve razlike između pozitvnog i negativnog.

U principu to je prekrasno, ali ponekad lakovjerno i neshvaćeno stvorenje, koje je, bez obzira, vrlo privlačno. Ubojita ženstvenost. Muškarci zbog takve ženstvenosti često gube glavu.

Strijelac

Žena Strijelac zna biti ženstvena. Onda, kad je njoj to, iz nekog razloga, potrebno. U tom trenutku, ona je samo utjelovljenje ženstvenosti. Žene Ribe, Lavice i Rakovi nisu joj ni blizu, kad ona uključi režim “umiljate fine djevojčice” – svi oko nje padaju.

Zapravo, žene Strijelci ne koriste baš često ovu naviku. One imaju dovoljno i drugih talenata. Za sve životne slučajeve.

Jarac

Ovo je prava muza. O takvim su sanjali slikari, o njima su pjevali pjesnici. Pored ovakve žene, muškarci zaboravljaju na sve, i počinju stvarati. Dama Jarac samo svojom pojavom može učiniti da muškarci počinju ispunjavati sve njezine želje.

Ona može preuzeti na sebe rješavanje financija. Odličan je menadžer i organizator. Ne dozvoljava sebi da skreće pažnju na nebitne stvari.

Vodenjak

Pametnica i ljepotica. Ali, ženstvenost dame Vodenjaka često je promjenjiva, u stvari, kao i sve ostale osobine. Ali, jedno ostaje konstantno: ove žene uvijek žive život punim plućima i nikad ne sjede na mjestu.

Ovo i privlači muškarce: ona – kao da je s njim, a kao i da nije. Uvijek je potrebno boriti se za nju.

Ribe

Glumica. Sada vam se osmjehuje, ali nakon nekog vremena, ako uvrijedite Ribicu, iza jarko crvenih usana ugledat ćete niz oštrih zubića. Bolje da joj ne stajete na put, jer dobar odnos s njom nestat će momentalno i neće vam se pisati dobro.

Štoviše, može vam odgristi prst onda kada uopće to ne očekujete. Glumica, jednom riječju.
Datum: Četvrtak, 08.03.2018.
Broj pregleda: 363
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: dubrovackidnevnik.rtl.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Maja Šuput o Nenadovoj prosidbi: Ovo je bio daleko najintimniji trenutak mog života
 
Saudijski princ potrošio je više od milijarde dolara na samo tri stvari
 
Navijačka prosidba u Mostaru: Sudbonosno da uz baklje i navijanje
Nakon šest tjedana Kylie Jenner se više ne želi brinuti za svoju kćer?
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
 
Pobjednica X Factora strgala odjeću sa sebe i podivljala na stolu ispred šokiranih producenata (674)
 
Studenti se seksali na krovu fakulteta dok su im drugi pljeskali i navijali (555)
Što će reći kraljica? Procurile fotografije gole Meghan Markle (497)
Policajka zaustavila vozača pa nije mogla vjerovati kad mu je vidjela vozačku dozvolu (445)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Horoskop otkriva: Tko je utjelovljenje ženstvenosti, tko seks bomba, a tko vječno dijete?
Za ova tri horoskopska znaka veljača će biti mjesec iz pakla
Ne vjerujte mu nikad: Ovo je horoskopski znak koji najviše laže
Oprez - ovo su tri najnarcisoidnija horoskopska znaka!
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2014. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping