BH Clubbing
Evo zašto Oprah nikad ne priča o svom ljubavnom životu
Datum: Nedjelja, 11.03.2018. // Broj pregleda: 485 // Kategorija: Showbiz // Autor: N.B. //
Ona je jedna od najutjecajnijih žena SAD-a. Okušala se u glumi i produkciji, ali i osvojila milijune diljem svijeta svojim popularnim talk showom. Riječ je pogađate o Oprah Winfrey koja je davno rekla zbogom otkivanju svoje intime medijima u koje se jako razočarala

Oprah Winfrey u ljubavnom je odnosu s biznismenom Stedmanom Grahamom već duge 32 godine, no nikada nisu stali pred oltar. Iako je Oprah jedna od najpoznatijih žena svijeta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njezinom privatnom životu, a pogotovo o ljubavi.

U nedavnom razgovoru za američke medije otkrila je i zašto je to tako, kada je kazala koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.Tijekom mladosti mnogo se puta opekla pa je naučila lekciju te shvatila kako tabloidima ne treba davati povoda za lažne vijesti i tračeve. Zbog toga je odlučila jako rijetko pojavljivati se u javnosti u društvu svog dugogodišnjeg partnera.


'Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žutog tiska. Često sam se i uzrujavala, no onda bi mi moja draga prijateljica Maya Angelou (poznata skladateljica i aktivistica za ljudska prava) kazala da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud uzrujavam zbog nečega što nije moja greška', objasnila je slavna 64-godišnjakinja te dodala kako bi nerijetko tu bilo i suza, no one tek nisu pomogle.


'Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s time. Netko tko to nije prošao ne može ni zamisliti o čemu govorim', rekla je u nastavku Winfrey te dodala kako je onda donijela odluku koje se drži već preko 20 godina.

'To je glavni razlog zašto sam se prestala pojavljivati na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvijek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno htjeti prodati neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda?', konstatirala je nekadašnja voditeljica koju i danas obožavaju te je velik uzor mnogim mladim generacijama.

Datum: Nedjelja, 11.03.2018.
Broj pregleda: 485
Kategorija: Showbiz
Autor: N.B.
IZVOR: tportal.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Natječaj za honorarni posao - Community & Content Manager
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Šest dana nakon svadbe skužio da ga žena vara pa joj se osvetio na brutalan način
Meghan Markle ni nakon vjenčanja s princom ne mari za kraljevski dress code
Udala se Lucija Lugomer
Istraživanje dokazalo: Parovi koji se vole skloniji su debljanju zajedno
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2018. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping