BH Clubbing
One su najmlađe milijarderke na svijetu: Nije dovoljno imati novac za uspjeh”
Datum: Nedjelja, 11.03.2018. // Broj pregleda: 728 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Najmlađe milijarderke na svijetu su Alexandra i Katharina Andresen, Norvežanke koje su naslijedile udio u obiteljskoj kompaniji.

Biti mlad je lijepo, a biti mlad i milijarder izvanredno. Tako je barem u slučaju sestara Andresen, Alexandre (21) i Katharine (22), koje su najmlađe milijarderke na svijetu.

Prema Forbesu, bogatstvo su dobile 2007. godine kada je njihov otac Johan Andresen na njih prebacio vlasništvo obiteljske investicijske tvrtke Ferd. Svaka sestra imao udio od 42 posto u tvrtki koja postoji još od 1849. godine.

Iako su bogatstvo naslijedile 2007. godine tek su nedavno potvrđene kao najmlađe milijarderke, a svaka od njih danas ”vrijedi” 1,47 milijardi dolara.

Sestre su pripadnice jedne od najpoznatijih norveških obitelji, a Business Insider izdvojio je neke detalje iz njihova života. Školuju se, stažiraju, provode vrijeme s prijateljima, upadaju u nevolje i imaju zabavne hobije.

Iako je među njima samo godina dana razlike, ne čini se da su sestre previše bliske, barem ako je suditi po objavama na društvenim mrežama gdje objavljuju više fotografija svojih prijatelja nego jedna druge, a i njihovi interesi su drugačiji.

Putovanja, jahanje, skijanje…
Alexandra se profesionalno bavi jahanjem i ne planira tako skoro raditi za Ferd.

Iako su djevojke od Ferda naslijedile ogromno bogatstvo, njihov otac rekao je 2015. godine da ih neće prisiljavati da pomažu voditi kompaniju u budućnosti. U jednom intervjuu Alexandra je ipak rekla da zbog svega osjeća veliku odgovornosti i da želi pomoći u razvoju tvrtke.

“Činjenica da moja obitelj ima resurse otvorila mi je mnogo prilika, osobito u jahanju koje zahtijeva puno kapitala. Ali nije dovoljno imati novac za uspjeh”, dodala je djevojka koja je počela jahati u mladoj dobi, a posljednjih godina time se počela i profesionalno baviti.

Ona je u vezi s Joachimom Tollefsenom, profesionalnim MMA borcem koji je pet godina stariji od nje. Na prvi dan 2018. objavili su da su zaručeni.

Iz Alexandrinog Instagrama vidljivo je da dosta putuje. Tako je 2016. bila na odmoru u Indiji, a nedavno je objavila kako seli na Floridu.

Katharina s druge strane tri dana u tjednu stažira u računovodstvenoj tvrtki Ernst & Young i studira društvene znanosti na sveučilištu u Amsterdamu.

Prošle godine kažnjena je za vožnju u pijanom stanju. Norveška strogo kažnjava pijane vozače, a novčane kazne određuju se prema fiancijskoj situaciji vozača. Tako je Katharina morala platiti oko 32 tisuće dolara kazne, te je dobila zabranu vožnje u trajanju od 13 mjeseci.

Sa svojim dečkom poduzetnikom odmara diljem svijeta, a među destinacijama koje su posjetili su Italija, New York, Belize… Ljubiteljica je mode i često objavljuje fotografije dizajnerske odjeće i torbice.

Bavi se streličarstvom, a obožava i skijanje, kao i ostatak obitelji. Poput sestre, kao mala se bavila jahanjem od kojeg je s godinama odustala, prenosi Dnevnik.hr.
Datum: Nedjelja, 11.03.2018.
Broj pregleda: 728
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: jabuka.tv

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Natječaj za honorarni posao - Community & Content Manager
Fotografirao curu na plaži za Instagram pa vidio nešto što nije mogao vjerovati
Ljubav je na selu: Vatroslav i Valentina očekuju prvo dijete
Šuput nema perilicu rublja, a za peglu nije sigurna gdje je
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
 
Ashton Kutcher o bh. leptiru bez krila: Ismail je dokaz da ništa nije nemoguće
 
Zvali su je najljepšom ženom, a život joj je bio pravi pakao...
To je šok! Otac devetero djece saznao da je oduvijek neplodan
Otkrila što daje kćeri za ručak pa je napali: Izgladnjuješ dijete
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2018. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping