BH Clubbing
Pogledajte kompletnu fotogaleriju s 2. Mostar Summer Festa!
Datum: Subota, 12.07.2014. // Broj pregleda: 2799 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: MSF //


„Kako smo obećali, ove godine smo sezonu ljetnih zabava u našem gradu i regiji započeli sa stilom.“, bile su riječi organizatora dan nakon završetka Festivala. Naime, SKC Kantarevac je 27.i 28.6.postao epicentar pozitivnih vibracija koje su se u dva dana Mostar Summer Festa širile Hercegovinom, a sve to na leđima sjajne publike koja je uživala u nastupima ček 10 bendova iz regije. Podsjetimo, u petak su svirkom prvu festivalsku večer otvorili mladi band Mustang (BiH), zatim Nešto Između (BiH), Marčelo i Iskaz (SRB), Brkovi(HRV) te Bajaga i Instruktori (SRB), dok smo drugu večer započeli nastupom banda Anarhiv (BiH), nakon čega su uslijedili nastupi banda Predgrađe (BiH), Ede Maajke (BiH/HR), Jinxa (HRV) te legendarnih Partibrejkersa (SRB).

„Bilo da ste uživali u festivalskoj zoni i u glas pjevali hitove naših izvođača, bilo da ste se odmarali u Chill Out zoni i uz osvježavajuće piće iz udobnih ležaljki gledali uživo prijenos nastupa na glavnoj pozornici, vjerujemo da dobre zabave nije nedostajalo. Oni koji nas nisu uspjeli posjetiti ove godine, vjerujemo da će nam se pridružiti iduće, jer naravno da Fest ide dalje! Važno je reći da takvo obećanje ne bismo mogli dati da nije naših partnera i sponzora bez kojih ne bi bilo moguće organizirati Mostar Summer Fest, a oni su: Bavaria pivo, Šef delegacije i specijalni predstavnik EU u BiH, HT Eronet, Red Bull, Jägermeister, Hercegovina Produkt, Chips Way, Elite Media, Print Team, Suncokret i Mepas Mall, zatim City Spa i Vila Milas koji su naše izvođače udobno smjestili, restoran Karting koji je osigurao ukusne obroke, te naši medijski pokrovitelji – Blitz CineStar, MTV Adria, Dnevni List, Bljesak.info, Klix.ba i Radio Dobre Vibracije.“, zaključili su organizatori.

Vas ostavljamo da uživate u galerijama fotografija koje je zabilježio neumorni objektiv službenog fotografa Festivala, Vanje Čerimagića, a koje možete vidjeti na web stranici www.mostarsummerfest.com. Naravno, fotogalerije će ubrzo biti objavljene i na službenoj Facebook stranici Mostar Summer Festa kako biste mogli još jednom proživjeti dojmove s Festa.

Do narednog Festivala vas pozdravljamo i ne zaboravite, FEEL YR V:BE!

Foto: Vanja Čerimagić
Datum: Subota, 12.07.2014.
Broj pregleda: 2799
Kategorija: Zanimljivosti
Autor: MSF
IZVOR: Mostar Summer Fest

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gomila partijanera okupila se na festivalu penisa, imaju čak i kipove
Bosanci i Hercegovci sve manje ljetuju u Hrvatskoj, razlog nesrazmjer cijene i usluge
Osvježavajući napitak za visoke temperature
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping