BH Clubbing
Ples na svili i nargila korner u najzanimljivijoj CHILL OUT zoni do sada!
Datum: Petak, 24.06.2016. // Broj pregleda: 3088 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: //
Ovog vikenda, točnije u petak i subotu, 24. i 25.6.2016. u industrijskoj zoni, na platou između dvije sale Mostarskog sajma vas očekuje 4. po redu Mostar Summer Fest koji je pored 16 bendova i dvije festivalske pozornice pripremio i do sada, najzanimljiviju CHILL OUT zonu. 

„Ove godine smo uistinu upregnuli naše kreativne i organizacijske snage kako bismo pripremili jedinstven doživljaj za sve koji dođu na Festival. Lokacija na Mostarskom sajmu nam daje neograničene mogućnosti za kreiranje različitih kornera, koji će ove godine biti veliki i po stotinu kvadratnih metara! Svi oni su kreirani za užitak naših posjetitelja i kreiranje nezaboravnih uspomena kroz dva dana zabave pod vedrim, zvjezdanim nebom. Naravno, nećemo sve detalje otkriti, no reći ćemo kako vas i ove godine očekuje naš, sada prepoznatljiv 'kreativni šator' koji se pruža ispod stotina šarenih zastavica kreirajući dnevni boravak gdje se možete opustiti uz okuse iz našeg BBQ kornera ili Tortilla bara, zatim tu je naš Rakija korner koji je iz godine u godinu sa više od 20 različitih okusa itekako omiljeno mjesto za druženje. Reći ćemo da ćete uživati u performansu plesa na svili i moći se okušati u istom, ali i da ćete uživati u lounge atmosferi pod baldahinima u našem nargila korneru.“, otkrivaju nam organizatori, dodavši kako uz sve navedeno posjetitelje očekuju još mnogi neodoljivi sadržaji ovog vikenda. 

Podsjećamo da pod pokroviteljstvom Estrella damm piva i HT Eroneta na Mostar Summer Festu ove godine možete uživati u 16 bendova na dvije festivalske pozornice, a ističemo neke od najjačih imena koja stižu u Mostar:
PETAK, 24.6.2016.:

• Goran Bare i Majke
• Gustafi 
• WHO SEE
• Ritam S ex-i-ja

SUBOTA, 25.6.2016.:
• Parni Valjak
• Kawasaki 3P
• Bad Copy
• Repetitor

Dodajmo još informaciju da su organizatori osigurali i besplatan prijevoz do Festivalske lokacije: „Naravno, i ove godine smo mislili na sve naše posjetitelje koji svoje automobile žele ostaviti parkirane ispred svog doma, stoga smo organizirali besplatan prijevoz na relaciji Španjolski trg – Mostar Summer Fest. Ovaj naš, odmilja zvan, Mostar Summer Fest Pary Bus će na dane Festivala od 18:00h – 04:00h konstantno prometovati od Trga do industrijske zone, a da biste se i vi 'ukrcali', dovoljno je da dođete na Španjolski trg i pridružite se ekipi. Također, i ove godine je naš partner kompanija Moj Taxi, pa će sve osobe koje žele, moći sa Španjolskog trga do Mostar Summer Festa doći taksijem po simboličnoj cijeni od 1KM po osobi. Vozila kompanije Moj Taxi će prevoziti ekipe po 4 osobe, a ako ste i vi jedna od njih, ponovno je dovoljno da dođete na Španjolski trg gdje ćete naći Mostar Summer Fest info pult, prijavite se za vožnju i vaše taxi vozilo stiže za par minuta.“, dodali su iz organizacijskog tima. 
Festivalske ulaznice su dostupne do četvrtka u 24:00h na sljedećim prodajnim mjestima:http://www.mostarsummerfest.com/ulaznice.php, a na dane Festivala možete kupiti jednodnevne ulaznice na ulazu na Festival. 

FEEL YR V:BE!
Datum: Petak, 24.06.2016.
Broj pregleda: 3088
Kategorija: Zanimljivosti
Autor:
IZVOR: BHC

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Na dražbu ide napola popušena cigara, evo čija je bila
Gomila partijanera okupila se na festivalu penisa, imaju čak i kipove
"Vrijeme za oproštaj": Ovo je Marko Grubnić poručio Hrvatima nakon ispadanja
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping