BH Clubbing
Ultra Europe 2017: 3 dana spektakularnog glazbenog doživljaja
Datum: Subota, 08.07.2017. // Broj pregleda: 4397 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: //
Kao i proteklih godina, Ultra Europe festival ugostit će vrhunska svjetska DJ imena, partijanje će trajati do zore i u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu. A ove će godine posjetitelji moći uživati u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu.

Ove se godine očekuje oko 150 tisuća posjetitelja, a organizatori najavljuju da će ovogodišnja Ultra biti najspektakularnija ikad. Vrhunskim glazbenim doživljajima pridružuje se i Heineken koji je dostupan u gotovo svakoj zemlji svijeta. Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. To dokazuje i Heineken glazbena platforma Live Your Music koja omogućava prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Festival Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim nezaboravnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu te odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Peto jubilarno izdanje Ultra Europe festivala

Ljubitelji elektronske glazbe koji stižu iz više od 100 zemalja svijeta, u tri festivalska dana, od 14. do 16. srpnja uživat će u izvedbama vrhunskih svjetskih DJ imena poput Davida Guette, Afrojacka, Steve Aokija, Hardwella, Armin Van Buurena, Martina Garrixa i mnogih drugih. Popis svih izvođača pogledajte ovdje.

Okušajte se u Stage Diving Experienceu!

Ove godine po prvi put tijekom sva tri festivalska dana u Heineken Experiential Zoni posjetitelji će imati priliku se okušati u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu, gdje se mogu fotografirati 'u skoku' i nakon toga fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Glazbena platforma Live Your Music

Heineken sa svojim potrošačima dijeli strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken je ove sezone već omogućio vrhunske glazbeni doživljaj u Zagrebu. U lipnju je održan BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken na lokaciji koja je jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola.
Datum: Subota, 08.07.2017.
Broj pregleda: 4397
Kategorija: Zanimljivosti
Autor:

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Srpski igrač vrijedio je 60, a sad 8 mil. eura. Marca: Nevjerojatno je kako je nestao
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping