BH Clubbing
Synchronistic @ Night Bar Duradžik, Mostar
Night Bar Duradžik
Lokal
Night Bar Duradžik
Grad
Mostar
Adresa [Mapa]
Tabhana bb, Stari grad
Kad
SUBOTA, 14.10.2017. 22:00
Nastupa
Andrej Jelic, Igor HDP
Vrsta muzike
Za svakog po nešto :)
Ulaz
Slobodan
Broj posjeta
292

Opis događanja
Synchronistic

w/ Andrej Jelic, Igor HDP

Nevjerojatne slučajnosti događaju se svakodnevno u prirodi. Ponekad izgledaju sasvim uobičajeno, a ponekad su toliko fascinirajuće da se u njihovoj sinkroniziranosti često traži i dublje značenje. No, savršene sinkronizacije ponekad su isključivo rezultat predanosti, brojnih ponavljanja, vježbi …
Dotaknimo se onda harmonije u jednoj od radnji kojoj je čovjek težio od svoga postojanja – muzici. No, ne uobičajenom muzici, već onoj koja dopire do vaših duša, uma i koja vas vodi u jednu potpuno novu dimenziju. Pa tako slobodno mozemo reći da su rijetki oni koju vas mogu provesti kroz svijet muzike te je učiniti elegantnom, savršenom i pravom umjetnošću.
Možda je malo lakše pronaći harmoniju s nekim tko ti je životni suputnik, možda je najlakše spojiti dvije trake u jednu, ali povesti čitav floor na jedno muzičko putovanje i spojiti sve duse kao cjelinu moze znaciti samo jedno: Focus on the powerful, euphoric, magical, SYNCHRONISTIC, beautiful parts of life, and the universe will keep giving them tou you!
PROČITAJ VIŠE
Foto galerije od lokala
Foto galerije Night Bar Duradžik
Night Bar Duradžik
(1.12.2016.)
Me Gusta trio
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2014. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping