BH Clubbing
Lokal
Kosača Mostar, Blidinje
Datum
SUB, 20.12.2014. 20:00
Broj pregleda
4999
Događaj za koji se tražila karta više, prvi regionalni Red Bull Soundclash, ispunio je sva očekivanja, a mnoga i premašio. Dubioza kolektiv i S.A.R.S. sinoć su priredili istinski spektakl, u delirij bacivši prepunu Arenu u Zenici. Atmosfera je proključala i prije nego su se Dubioza i S.A.R.S. uopće pojavili.

Lokal
Kosača Mostar, Blidinje
Datum
SUB, 20.12.2014. 20:00
Broj pregleda
4999
 
 
Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij
 
Foto galerije iz "Kosača Mostar"
Posljednje foto galerije iz "Kosača Mostar"
Kosača Mostar
Blidinje
(PET, 28.08.2015.)
Koncert: Amel Ćurić
Kosača Mostar
Blidinje
(SUB, 13.06.2015.)
Strongbow Party - ljetna bašta Musala
Kosača Mostar
Blidinje
(ČET, 11.06.2015.)
Live Music-ljetna bašta Musala
Kosača Mostar
Blidinje
(ČET, 7.05.2015.)
Dodjela nagrada za najvedrije osobe magazina [email protected] Caffe Espresso
Kosača Mostar
Blidinje
(SUB, 20.12.2014.)
Dubioza i S.A.R.S. bacili prepunu Arenu u delirij
Podaci o događanju
GDJE: Kosača Mostar U opisu detaljnije..., Blidinje
[Pogledaj mapu]
KAD: SUBOTA, 20.12.2014. 20:00
VRSTA MUZIKE:
OPIS: Događaj za koji se tražila karta više, prvi regionalni Red Bull Soundclash, ispunio je sva očekivanja, a mnoga i premašio. Dubioza kolektiv i S.A.R.S. sinoć su priredili istinski spektakl, u delirij bacivši prepunu Arenu u Zenici. Atmosfera je proključala i prije nego su se Dubioza i S.A.R.S. uopće pojavili.
ULAZ:
BROJ POSJETA: 4999
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2019. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping