BH Clubbing
Znate li koja je tjestenina puna proteina i zašto je to bitno?
Datum: Petak, 25.10.2019. // Broj pregleda: 710 // Kategorija: Lifestyle // Autor: Foto:google.ba //
KOLEDA d.o.o. je tvrtka u stopostotnom privatnom vlasništvu s vizijom stalnog rasta a osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja kvalitetne tjestenine s jajima iz krupice durum pšenice. Proizvodni pogon tvrtke KOLEDA smješten je na Ključić Brdu u blizini Velike Gorice.

Svježa tjestenina Koleda je ukusno, kompletno i hranjivo jelo kreirano prema domaćoj recepturi. Naša usmjerenost na izvrsnost proizvoda i stalno usavršavanje tehnologije i prodaje kvalitetne durum tjestenine prepoznata je od strane kupaca, tržišta i naših poslovnih partnera.

A znate li što znači Koleda?

Još od starih Slavena zadržao se u našim krajevima običaj koledarenja, čestitarenja u blagdansko doba čestitara-koledara, koji bi obilazili domaćinstva pjevajući koleda (koledo) napjeve i pri tome zazivali ukućanima bogat stol, uspješnu i plodnu godinu.

U tom duhu i KOLEDA tjestenina donosi u najboljoj tradiciji na vaš stol izdašne mirise i okuse jela pripravljenih s kvalitetnom durum tjesteninom koja u sastavu sadrži najmanje 15% jaja. To je tjestenina koja se žuti u krepkim juhama, zlati se iz punih tanjura, pripravljena od srca i s puno pažnje - po domaći.

Koleda tjestenina napravljena je od durum pšenice i ujedno visoko proteinska (30-50% više bjelančevina od obične) dok je glikemijski indeks durum pšenice znatno niži nego kod tjestenine napravljene od bijelog brašna.

To ju čini pogodnom za zdravlje i dijabetičare. K tome se još dodaje veliki postotak domaćih jaja (minimalno 15%) Tjestenina se suši se u statičkim komorama koje daju okus domaće tjestenine i k tome se dodaje veliki postotak domaćih jaja. Ne samo što je durum po svom biokemijskom i fiziološkom sastavu drugačiji, nego se on i na poseban način melje. Durum ne uspijeva jednako dobro u svim krajevima svijeta, durum se još naziva "tjesteninska pšenica" (pasta wheat). Durum krupica je kao sirovina, zbog svih svojih vrijednih karakteristika znatno skuplja od običnog brašna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Želeći imati vrhunsku kvalitetu, za proizvodnju Koleda domaće tjestenine koristimo pažljivo odabranu i strogu kontroliranu vrhunsku durum krupicu.
Tags:
Datum: Petak, 25.10.2019.
Broj pregleda: 710
Kategorija: Lifestyle
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2022. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping