BH Clubbing
"Spavala sam s više od 100 nepoznatih muškaraca s Instagrama"
Datum: Subota, 02.11.2019. // Broj pregleda: 1126 // Kategorija: Lifestyle // Autor: Foto:google.ba //
Ovih godina se puno pisalo o utjecaju društvenih mreža na mentalno zdravlje i povećanje anksioznosti kod korisnika, no sada ih se počelo kriviti i za poticanje ovisnosti o seksu, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Otkad se Instagram pojavio 2010. godine, milijuni korisnika su otvorili svoje račune krenuvši u borbu za prikupljanje pratitelja i lajkova. Mnogi su od svojih online života napravili unosnu karijeru, dok su neki, poput Lurie Jade Woodruff, zbog društvenih mreža produbili svoju seksualnu opsesiju.

Laurie ističe da aplikacije poput Instagrama djeluju kao droge koje su hranile njenu želju za seksom.

"Instagram je igralište puno iskušenja. Društveni mediji potiču žene da stavljaju sadržaj koje inače ne bi", rekla je Laurie.

"U mojoj najgoroj fazi ovisnosti bila sam opsjednuta idejom spavanja s neznancima. A društveni mediji su to učinili zastrašujuće jednostavnim za ostvariti. Zaboravi na odlazak u bar, ili korištenje dosadnih aplikacija za spojeve, Instagram mi je omogućio da si u toplini svog doma, besplatno, nađem partnera" otkrila je.

View this post on Instagram

TYLA Magazine is new Online Magazine part of the LAD BIBLE group. I was Featured this week sharing a message of Hope for Parents who have lost children. Losing a child is something that none of us should ever have to go through; Grief can teach us so much about life though and how we should live it. What I leant is that I never had to be scared about anything ever again. If I could overcome that ; I could overcome anything. I now help others to Change, Heal and Transform through my work as a Healer, Astrologer, Psychic & Psychotherapist. I want each person out there to live up to their full potential, I want for their hearts to be healed and their wounds finally closed once and for all. I want people to believe in themselves 100% and to feel the confidence within them to chase their dreams and desires and know deep down that they deserve them. We can have whatever we want at any age. Follow @luna__attic for more information on how I can help you. Love from Laurie xxx #magazine #ladies #astrology #spirituality #babyloss #healing #rebel #childhoodwounds #astroheal #psychology

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) onPriznala je da je do sada spavala sa 100 do 200 muškaraca, a u vrhuncu ovisnosti imala je seksualne odnose s 3 nepoznata muškarca tjedno.

Laurie, koja je sada kvalificirani terapeut, kaže da je za nju seks bio samo brz način kako popuniti unutarnju prazninu.

"Osjećala sam se tako prazno iznutra zbog čega sam čeznula za prisnošću i bliskošću. Zbog toga bih oblačila u provokativnu odjeću te fotke objavljivala na Instagramu. Za samo nekoliko trenutaka bih dobivala brojne komplimente i poruke nepoznatih muškaraca", ispričala je te dodala:

"Društvene mreže su mi omogućile da na jednostavan način privučem pažnju, ali trebalo mi je par godina da shvatim koliko je štetna takva vrsta pozornosti koja se isključivo temelji na mom izgledu."

Laurina se prisjetila jednog neugodnog iskustva koje ju je potaknulo da ode na odvikavanje, iako ističe da je mogla završiti i puno tragičnije jer je nerijetko obraćala pažnju na svoju sigurnost tijekom nalaženja s nepoznatim muškarca.

"Bio je petak navečer i bila sam preuzbuđena što se nalazim s novim nepoznatim tipom. Rekao mi je da sam jako lijepa, a kada smo došli do kreveta, postao je grub zbog čega sam bila prestrašena. To je bio trenutak u kojemu sam shvatila da je moja opsesija otišla predaleko te da moram nešto poduzeti", prisjetila se.

Isti dan se prijavila na program za odvikavanje, zbog čega je uspjela seksualno apstinirati šest mjeseci.
Tags: sex
Datum: Subota, 02.11.2019.
Broj pregleda: 1126
Kategorija: Lifestyle
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
"Spavala sam s više od 100 nepoznatih muškaraca s Instagrama"
"Glumila sam orgazam samo da prestane": Žene o najgorim potezima u oralnom seksu
"Ove tri riječi poboljšat će vaš seksualni život"
Seksala se dva puta dnevno čitav tjedan, evo što joj se dogodilo na kraju
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping