BH Clubbing
Što je Madonni? Turneju je više puta prekidala, tretmani oporavka su ekstremni
Datum: Ponedjeljak, 27.01.2020. // Broj pregleda: 904 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
IAKO duh može zauvijek ostati mladenački, ipak tijelo trpi teret godina. Spuštajući se u kadu punu leda, Madonna, koja sada ima 61 godinu, bolnom je grimasom izrazila kroz što trenutačno prolazi, dok je njen dvadesetpetogodišnji dečko, plesač Ahlamalik Williams pažljivo pratio događaje u njenoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Madonnina svjetska turneja po Americi i Europi, koja treba trajati 93 dana, izniman je napor za svakog izvođača, a pogotovo za izvođača koji ima 61 godinu.

Turneja Madame X počela je u rujnu, a onda se javila serija otkaza nastupa. Do sada ih je bilo osam i svi su nastupi prekinuti na zahtjev liječnika jer se Madonna borila s "velikom boli" i iscrpljenošću, usprkos nizu tretmana koji su uključivali transfuzije krvi, kupke s ledom i masaže.S bogatstvom od 400 milijuna funti i preko 300 milijuna prodanih albuma, kraljica popa ne mora se nikome dokazivati. Međutim, više je riječ o njenoj odlučnosti da se koncerti moraju nastaviti, nego želja da ima više novca ili stekne još veću slavu, navodi Mirror.

Uoči otkazivanja još jednog od nastupa, Madonna je poručila svojim fanovima: "Raditi koncert svake večeri donosi mi toliko radosti da otkazivanje doživljavam kao vrstu kažnjavanja. Bol koju trenutačno osjećam je prejaka i moram se odmoriti i poslušati savjete liječnika kako bih se mogla vratiti jača i bolja i nastaviti Madame X putovanje sa svima vama.

Iako su Madonnini nastupi do sada bili organizirani u golemim arenama, ovog puta koncerti se izvode u kazalištima gdje je pozornica bliža sjedalima, a kako bi se pop zvijezda povezala sa svojom publikom. Na koncertima mobiteli nisu dopušteni da bi se publika koncentrirana na događaje na pozornici i uživala u koncertu, za koji su izdvojili između 50 i 750 dolara.

Nakon kratkog razdoblja odmora za Božić koji je provela sa svojim dečkom i djecom na jahti, pop ikona ima još šest tjedana turneje koja će se završiti u ožujku u Parizu, a postoje naznake da bi se Madame X turneja mogla proširiti i na ostale dijelove Europe, Aziju, pa čak i na Australiju.
Tags:
Datum: Ponedjeljak, 27.01.2020.
Broj pregleda: 904
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping