BH Clubbing
Ava Karabatić posvađala internet fotkama s užasnim Photoshopom:
Datum: Srijeda, 05.02.2020. // Broj pregleda: 873 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
AVA KARABATIĆ ovih je dana privukla puno pozornosti na Instagramu objavljujući fotke koje su više nego očito (loše) obrađene u Photoshopu i uz njih poruke u koje je uključila i par rečenica na latinskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Mnogi me pitaju kako imam tako veliku stražnjicu, dragi moji ljudi, samo vježba i ništa više. Što bi se reklo quidquid agis, prudenter agas et respice finem. Moramo sve raditi pažljivo i svaki naš trud će se na kraju isplatiti. Znam da se nekima ne da puno trenirati, ali ako mislite biti zgodni morate, i naravno ono što je najbitnije, svaki dan otvorit moj instagram i gledati savršenstvo kako bi vam došla ambicija za napredak. Voli vas vaša kraljica Ava", napisala je uz fotku na kojoj samo u gaćicama pozira, a stražnjica joj je neobično velika i istaknuta.

Nakon što su joj u komentarima brojni pratitelji počeli predbacivati pretjerivanje s Photoshopom i prozivali je zbog laganja, objavila je fotku s još većom stražnjicom i uz nju poruku za hejtere.

"Žene moje drage, ne znam čemu tolika ljubomora, što bi se reklo fruktus klorus maksum florus fronte plakacata heklos mikis montes, a sad pravi razlog zašto mi stražnjica izgleda veća nego uobičajeno. To vam je kao kad kupite veći grudnjak pa stavite na pola grudi i onda izgledaju veće, tako je npr na ovoj tu fotografiji gaćice i odmah ima više prostora, samim time stražnjica izgleda veće i struk manji zbog korzeta koji me jako steže. Jadno je kriviti mene da se fotošopiram, kad mrzim fotoshop, prihvatite činjenicu da sam zgodna, prezgodna i odite u teretanu, voli vas Ava", stoji uz fotku.

Nekima je ovdje već postalo jasno da ih Ava trola pa se razvila rasprava između onih koji Avi "spuštaju" dokazujući da je ovdje riječ o kriminalno lošoj obradi i njenoj namjeri da zavara ljude i onih koji Avi povlađuju i kunu se da ne vide Photoshop.

Budući da su ovi prvi navodili i dokaze da je fotka uređena komentirajući kako se vidi da je iskrivljena ograda stepenica, Ava im je odgovorila fotkom s bazena.

"Evo dokaz, ovo ljeto kad sam bila u spa centru. Tad mi je stražnjica bila najsavršenija, ali kad su došli Božić i to blagdansko vrijeme malo sam se opustila uz kolače itd pa nije više tako čvrsta, što bi se reklo froktes flokus mokus klarus ruktus montes avic kraljic. Kao što vidite nema iskrivljene ograde ili bilo što drugo, je l' ste sad sretni??? Mrzim kad ljudi ne vjeruju", napisala je.

Za kraj, objavila je i fotku "od prije godinu dana kad sam imala malu stražnjicu kao vi", a zatim i fotku "nakon godinu dana mukotrpnog treniranja".

"Sad ne možete pisati da se iskrivilo more ili ograda kad se jasno vidi da nije photoshop, što bi se reklo: klumus pronte maksum domus klorus politicae provinda a stotus glupus ljudus", zaključila je.

Tags:
Datum: Srijeda, 05.02.2020.
Broj pregleda: 873
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Imate tetovažu s kineskim znakovima? Provjerite da se niste zeznuli kao ovi ljudi
Radnik u striptiz baru tvrdi da Tarantino ima fetiš na koji je potrošio 10.000 dolara
VIDEO Ova žena ima najsavršenije tijelo na svijetu. Tako je barem zaključila studija
VIDEO As: Benzema ima novi klub. Zaradit će 400 milijuna eura u dvije sezone
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Istraživanje tvrdi: Ovo je idealna razlika u godinama ako želite uspješnu vezu (308)
VIDEO Ova boja očiju najrjeđa je na svijetu (i ne, nije plava) (261)
VIDEO Haalandu poništili gol zbog faula. On objavio sliku svojih nogu nakon utakmice (259)
Uskoro izlazi hrpa filmova. Ove jedva čekamo pogledati (236)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Imate tetovažu s kineskim znakovima? Provjerite da se niste zeznuli kao ovi ljudi
Radnik u striptiz baru tvrdi da Tarantino ima fetiš na koji je potrošio 10.000 dolara
VIDEO Ova žena ima najsavršenije tijelo na svijetu. Tako je barem zaključila studija
VIDEO As: Benzema ima novi klub. Zaradit će 400 milijuna eura u dvije sezone
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping