BH Clubbing
Ecija Ivušić strahuje od korone: Što ako se, ne daj bože, sve ovo izjalovi...
Datum: Srijeda, 18.03.2020. // Broj pregleda: 297 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
ECIJA IVUŠIĆ je u opširnoj objavi na Instagramu iznijela svoje stavove i strahove vezane za koronavirus. Uz poruku je objavila fotku snimljenu prije nekoliko godina u Miamiju.

"Znaš ono kad se konstantno malo po malo svađaš s dečkom/curom, pa stalno nešto okrećeš na šalu šta ti nije po volji i samom sebi nećeš priznati da su neke stvari krenule u krivom smjeru. Ili kad skužiš da posao koji radiš ne želiš raditi idućih 5 godina, pa ga po danu guraš kak znaš, a u glavi svaku večer radiš worst case scenarios, i radiš plan B, pa C, pa ne spavaš do 5 i nisi više sposoban ni za plan A kak spada. E tako se nekako ja ovih dana nosim s koronom. Samo što ovog puta nije fokus na moj privatni mikrosvijet i ovo nema domet prekida ili otkaza, nego globalnih prekida veza i recesije", počela je Ecija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U nastavku je otkrila da je fotku objavila jer je i ove godine trebala otići u Miami, no da je to putovanje, kao i sve ostalo, otkazano.

View this post on Instagram

Znas ono kad se konstantno malo po malo svađaš s dečkom/curom, pa stalno nešto okrećeš na šalu šta ti nije po volji i samom sebi nećeš priznati da su neke stvari krenule u krivom smjeru. Ili kad skužiš da posao koji radiš ne želiš raditi idućih 5 godina, pa ga po danu guraš kak znaš, a u glavi svaku večer radiš worst case scenarios, i radiš plan B, pa C, pa ne spavaš do 5 i nisi više sposoban ni za plan A kak spada. 🤯 E tako se nekako ja ovih dana nosim s koronom. Samo što ovog puta nije fokus na moj privatni mikrosvijet i ovo nema domet prekida ili otkaza, nego globalnih prekida veza i recesije. Ovo je slika iz Miami-ja otprije 3,4 godine. Nije neka reprezentativna. Ni po prikazu i doživljaju Miamija, niti mene. Ali sam na njoj bila ful hepi. Taman smo bili došli s cjelodnevnog sunčanja na Miami beachu i malo sam zasjela dok sam čekala sendvič. Lampice su tu jer je bilo par dana poslije Nove godine, a bilo je ljeto. Moje ljeto. Jedino godišnje doba koje priznajem. Mislim da sam doslovno u tom trenutku shvatila da bi mogla tamo živjet. Bez beda. Trebala sam opet ić u Miami sad krajem travnja. Evidentno pa ne idem. Kao što nitko ne ide nigdje, sve je otkazano i čitav svijet je na holdu. Btw ovo nije post- bu hu “nisam išla u Miami zbog korone” nego razmišljam- što ako se, ne daj Bože još više ovo sve izjalovi pa za par mjeseci budemo stavljali #tb postove iz parka ili s radnih mjesta. Ne mogu. Stvarno ne mogu ni mislit... A bitno je da ni ne moramo. Jer fokus je na sad i odmah. Nije se otkazala ljudskost, nego privremeno ljudski kontakt. Nisu se otkazale veze, razgovori i prijateljstva. Zatvorila su se, i to samo privremeno mjesta gdje smo te kontakte održavali. Nisu nam otkazana putovanja. Imamo knjige za to. Čak nam nitko neće zabraniti ni pjesmu i to javnu, jer, hej- gle Italiju. Glavno od svega ipak je da nije otkazana briga i ljubav jednih prema drugima, a pogotovo nada. Sve još šljaka kako spada, samo nas je korona malo podsjetila da usporimo svi skupa i razmislimo što je bitno u našem mikro, a i svijetu općenito. A to je ono što najčešće nemamo uslikano i neće ići na tb post. To su trenuci screenshotani u glavi. 👉🏼 (nastavak u komentaru ispod posta)

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on"Trebala sam opet ić u Miami sad krajem travnja. Evidentno pa ne idem. Kao što nitko ne ide nigdje, sve je otkazano i čitav svijet je na holdu. Btw ovo nije post- bu hu 'nisam išla u Miami zbog korone' nego razmišljam- što ako se, ne daj Bože još više ovo sve izjalovi pa za par mjeseci budemo stavljali #tb postove iz parka ili s radnih mjesta. Ne mogu. Stvarno ne mogu ni mislit...", priznala je strahove, no već je u nastavku otkrila da se trudi razmišljati pozitivno.

"Fokus je na sad i odmah. Nije se otkazala ljudskost, nego privremeno ljudski kontakt. Nisu se otkazale veze, razgovori i prijateljstva. Zatvorila su se, i to samo privremeno mjesta gdje smo te kontakte održavali. Nisu nam otkazana putovanja. Imamo knjige za to. Čak nam nitko neće zabraniti ni pjesmu i to javnu, jer, hej- gle Italiju. Glavno od svega ipak je da nije otkazana briga i ljubav jednih prema drugima, a pogotovo nada. Sve još šljaka kako spada, samo nas je korona malo podsjetila da usporimo svi skupa i razmislimo što je bitno u našem mikro, a i svijetu općenito. A to je ono što najčešće nemamo uslikano i neće ići na tb post. Večera za stolom, zezanje pred tv-om, čak i male svađice koje povezuju, ne razdvajaju. Sve ono što radimo u ljubavi, čak i kad toga nismo svjesni. Čuvajte mi se ljudi, čuvajte druge, pogotovo starije, ljubite bližnje i ona trenutna bitna", poručila je.
Tags:
Datum: Srijeda, 18.03.2020.
Broj pregleda: 297
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping