BH Clubbing
Meghan i Harry savjetovali kako izdržati izolaciju i druge probleme
Datum: Četvrtak, 26.03.2020. // Broj pregleda: 710 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
DOK se koronavirus nastavlja širiti svijetom, članovi britanske kraljevske obitelji, odgovaraju na krizu, piše Insider.

U srijedu je kraljica Elizabeta II., koja se premjestila iz Buckinghamske palače u Windsor kako bi bila s princem Filipom, podijelila službenu izjavu izražavajući svoju zabrinutost zbog pandemije koronavirusa, spominjući i društvenu izolaciju.

"Mnogi od nas će morati naći nove načine kako bi ostali u kontaktu jedni s drugima i kako bi se uvjerili da su njihovi voljeni sigurni. Sigurna sam da se spremamo za taj izazov. Možete biti sigurni u to da smo moja obitelj i ja spremni odigrati svoju ulogu", napisala je kraljica u izjavi.

U petak su princ William i Kate Middleton posjetili radnike u Nacionalnom zdravstvenom centru Ujedinjenog kraljevstva, u znak zahvalnosti zbog borbe protiv pandemije. Istog dana, princ Harry i Meghan Markle poslali se poruku na svom Sussex Royal Instagram profilu.

Njihova je objava ohrabrivala njihove pratitelje da izraze svoje emocije popunjavajući prazninu u rečenici: "Danas se osjećam..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


View this post on Instagram

With everything going on, it’s a lot to take in. Many of us may feel confused. Or alone, or anxious or scared...and in isolation, some of us may just feel bored, or that you don’t know what to do with yourself without your normal routine. It’s perfectly normal to be feeling any of these things. Our emotional well-being is challenged everyday whether we realise it or not, but our lives are usually filled with distractions. Now with constantly changing COVID coverage, we are all adjusting to this new normal and the feelings that come with it. But here’s the good thing (because right now we need to hear good things, right?): Yes, there is isolation and physical distancing, but there doesn’t have to be loneliness. There are resources that can help us all through this process, and ways that YOU can become one of those resources. @crisistextline @giveusashoutinsta @kidshelpphone and CTL Ireland are organisations that need new volunteers now more than ever and have an open door for you to get the support you need. • - If you’re home and feeling bored, you can digitally train to be a counselor and HELP someone who really needs your support! What an amazing way to use this time • - If you feel alone, overwhelmed, depressed, or anxious, you can text one of these lines and talk it through. • - If you are in an abusive relationship and now find yourself in isolation with your abuser, these counselors are there for you. You do not need to suffer in silence. And for those of you who don’t feel comfortable texting with a stranger, reach out to your friends, family and colleagues. Phone calls and video conferencing are such a great way to feel more connected - ask if they’re okay, tell them how you’re (actually) feeling, and use this time to really listen for the answer. If there is someone you know and are worried about, your text may be the thing that saves their life.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on"Sa svime što se događa, trebalo bi poduzeti dosta toga. Mnogi od nas možda se osjećaju zbunjeno ili usamljeno, anksiozno ili preplašeno. U izolaciji mnogima od nas može biti, jednostavno, dosadno ili nećete znati što raditi sa sobom bez svoje uobičajene rutine. Potpuno je normalno da osjećate bilo što od ovoga", stoji u opisu objave.

"Naše emocionalno zdravlje je pred izazovom svakog dana bilo da to primjećujemo ili ne, ali naši su životi obično ispunjeni smetnjama. Sada se svi prilagođavamo ovoj novoj normalnosti i osjećajima koji dolaze s njom", nastavlja se u objavi.

Par je naveo i organizacije koje nude pomoć putem telefona ili virtualno, onima koji imaju problem s izolacijom i imaju opcije za volontere.

"Ako se osjećate usamljeno, preneraženo, depresivno ili anksiozno, možete poslati poruku nekoj od ovih linija i porazgovarati o tome", napisao je par.

Oni su ukazali i na izazove s kojima se ljudi mogu suočiti dok su u karanteni ili izolaciji s nasilnikom.

"Ako se nalazite u vezi s nasilnikom i sada ste u izolaciji s njim, ovi savjetnici su tu za vas. Ne morate patiti u tišini", napisali su princ Harry i Meghan Markle na svom Instagramu.

Na kraju su dodali: "Za vas koji se ne osjećate ugodno dopisivati se sa strancem, razgovarajte sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama. Telefonski i videopozivi odličan su način da se osjećate puno povezanijim, da pitate druge jesu li dobro, kažete im kako se vi (zapravo) osjećate i iskoristite ovo vrijeme da zaista poslušate odgovor.

Objava princa Harryja i Meghan Markle fokusira se na one koji imaju problema s društvenom izolacijom, dolazi tijekom vremena kada oni prestaju biti članovi kraljevske obitelji. Oni su odlučili odreći se svojih titula i svih službenih, kraljevskih dužnosti od prvog travnja i podijeliti vrijeme koje će provoditi u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi.
Tags:
Datum: Četvrtak, 26.03.2020.
Broj pregleda: 710
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping