BH Clubbing
Lana Jurčević objavila snimke koje je skrivala godinama: Ipak sam ih odlučila pustiti
Datum: Četvrtak, 16.04.2020. // Broj pregleda: 1157 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
LANA JURČEVIĆ na Instagramu je objavila snimku koju je, kako tvrdi, od javnosti skrivala od 2014. godine. Pjevačica je tek sad otkrila da je prije šest godina otišla volontirati u Afriku na neko vrijeme.

"Nakon 6 godina... Ipak sam odlučila pustiti snimke van, iako sam mislila da to treba ostati samo moje, jer je to bila ‘moja misija’. Sad objavljujem jer želim da kad budete gledali cijeli video da će i na vas prijeći barem dio sreće koju sam ja osjetila. 2014. bilo mi je dosta svega, odlučila sam naći mjesto u kojem ću moći volontirati i pomagati napuštenoj djeci mjesec dana. Kupila sam na kraju kartu za avion i sjela sama na 13-satni let do Afrike i Malog doma kojeg vodi fra Miro Babić, jedna posebna duša koja je napravila čuda tamo. Morala sam otkazati neke nastupe, iako to nikad u životu ne bi i pekla me savjest, ali svakom ponekad treba čišćenje, da bi mogao nastaviti dalje. I da, nastupala sam, ali po afričkim selima i njihovim crkvicama. Ovo je bila jedna od najboljih odluka u mom životu. Poantu videa ćete sami izvući, ali prerežite nekad stvari, napravite radikalan potez i nemojte se bojati", priznala je Lana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


View this post on Instagram

Nakon 6 godina.. ipak sam odlucila pustiti snimke van, iako sam mislila da to treba ostati samo moje, jer je to bila ‘moja misija’. Sad objavljujem jer zelim da kad budete gledali cijeli video da ce i na vas prijeci barem dio srece koju sam ja osjetila. 2014 bilo mi je dosta svega, odlucila sam naci mjesto u kojem cu moci volontirati i pomagati napustenoj djeci mjesec dana. Kupila sam na kraju kartu za avion i sjela sama na 13-satni let do Afrike i Malog doma kojeg vodi fra Miro Babic, jedna posebna dusa koja je napravila cuda tamo. Morala sam otkazati neke nastupe, iako to nikad u zivotu ne bi i pekla me savjest, ali svakom ponekad treba ciscenje, da bi mogao nastaviti dalje. I da, nastupala sam, ali po africkim selima i njihovim crkvicama :-))) Ovo je bila jedna od najboljih odluka u mom zivotu. Poantu videa cete sami izvuci, ali prerezite nekad stvari, napravite radikalan potez i nemojte se bojati. I najvaznije od svega - dajte drugima i dat cete sebi. Vraca se trostruko. 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻 u 15 h na mom yt kanalu. Link u opisu profila. @malidom_africa #africa #kenya

A post shared by La Lana (@lalana) on"I najvažnije od svega - dajte drugima i dat ćete sebi. Vraća se trostruko", zaključila je.

No sudeći prema njenim prijašnjim izjavama čini se da je Lana ipak malo pomiješala godine. Naime, još 2013. godine govorila je da je te godine u travnju volontirala u Africi.

"Postoji nešto što vam nisam rekla i što sam htjela zadržati za sebe, ali znam da ćete i vi pomoći, zato dijelim s vama ovu priču, u nadi da ćemo svi zajedno pomoći sirotištu u Africi Mali dom, kojeg vodi nas fra Miro Babić", napisala je tad u objavi na Facebooku.

Tad je rekla i da joj je to "najljepših mjesec dana u životu" te da su joj djeca "vratila stostruko".

Bila je objavila i brojne fotografije s djecom iz sirotišta, ali i poruku malene Junice: "Bok svima! Ja sam Junice i živim u sirotištu Mali dom s ostalom djecom, a ovo je moja blesava prijateljica Lana koja me zabavlja. Ako možete, pomognite nam svojim donacijama da se i dalje možemo ovako smijati i igrati, a ne biti gladni, ostavljeni i sami... Busu (pusa)!"
Tags:
Datum: Četvrtak, 16.04.2020.
Broj pregleda: 1157
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping