BH Clubbing
Veliki tjedni horoskop: Djevice bi mogle dobiti prinovu u braku, a Ribe će se dosta zabavljati
Datum: Nedjelja, 21.05.2023. // Broj pregleda: 320 // Kategorija: Lifestyle // Autor: Vesna Narat //
Nekim Strijelcima je moguć flert na poslu, dok će se Jarčevi okrenuti sportu, pronaći novi hobi ili uživati u čarima roditeljstva. Lavovi bi mogli imati probleme u komunikaciji s kolegama

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Mogao bi “pasti” kakav unosan posao, a upoznavat ćete i važne ljude koji će vam svojim utjecajem olakšati poslovni probitak. Bit ćete prepuni radne energije i željni novih uspjeha, priznanja i napretka.

Ljubav - Zahvaljujući Marsu u Lavu, Ovnovi će aktivirati društveni život, započeti novu vezu i steći naklonost nekoliko osoba suprotnog spola. Mogli biste biti pozvani na zanimljivu promociju, proslavu rođendana ili vjenčanje pa će i tu biti prilika za poznanstvo, a možda i više od toga.

Zdravlje - Imat ćete mnogo volje i energije da svoje tijelo dovedete u željenu formu, pa ćete lako prionuti na vježbanje i bez problema se odreći nezdrave hrane. Bit ćete uporni i dosljedni pa ni dobri rezultati neće izostati.

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 22. svibnja


Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Razdoblje je odlično za prihvaćanje novih obaveza i širenje posla. Iskoristite dane za promaknuće, promociju proizvoda, registraciju privatne tvrtke ili potpisivanje novčano unosnog ugovora.

Ljubav - U privatnim odnosima Bikovima sreća kuca na vrata pa bi u ljubavnim stvarima trebali biti bez predrasuda. Nije vrijeme za dvoumljenja i kalkulacije nego za rušenja osjećajnih ograda i barijera. Osmjelite se na rizik, ako treba prvi priđite simpatiji i otkrijte osjećaje.

Zdravlje - Merkur u vašem znaku ojačat će vam koncentraciju i oštroumnost, pa ćete bez teškoća obavljati i najzahtjevnije intelektualne zadatke. No nepovoljni Mars vas upozorava na mogući stres i napore koji će vam oduzimati energiju.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja


Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Iako vaša učinkovitost nije upitna, pripazite s kime poslujete i na koji način. Neke prilike još nisu zrele za akciju. Stoga, ograničite svoju aktivnost na planiranje, preliminarne razgovore i istraživanje.

Ljubav - Druženja, prijatelji i izlasci su Blizancima najsvjetlije točke u ovotjednim zbivanjima. No ako ste sami, ne forsirajte približavanje osobi koja vam se sviđa ili traženje srodne duše. Za sada je bolje strpjeti se. Nekima će bivši partner unijeti nered u život.

Zdravlje - Bit ćete optimistični i dobrog zdravlja. Putovanja će vas posebno nadahnjivati, a mnogi će se okrenuti duhovnom životu te uspješno svladati tehnike meditacije. Neki će se prepustiti vještim rukama masera.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja


Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Borit ćete se za bolji položaj u tvrtki, za veće odgovornosti, podnijeti zahtjev za unaprjeđenjem ili pratiti novinske oglase i slati molbe za bolje radno mjesto. Vaše će se ambicije polučiti željeni uspjeh.

Ljubav - Jačat će komunikacija i razumijevanje s partnerom. Ispravit ćete propuste učinjene prema voljenoj osobi i približiti se ostvarenju intimnih želja. Mogli biste uz pomoć jednog poznanstva zaboraviti na staro razočaranje i okrenuti novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje - Rakovima je povoljno vrijeme za započinjanje dijete, odbacivanje cigareta ili rješavanje neke druge štetne navike. Zdravlje će vam biti jako dobro, a ni energije i dobrog raspoloženja nećete biti uskraćeni.

Najbolji dan: 22. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja


Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Problemi u komunikaciji s kolegama, nemogućnost koncentracije i umor zahtijevaju da odaberete koji su vam ciljevi najvažniji. U idućim danima bi Lavovi trebali paziti kako posluju i što potpisuju.

Ljubav - Imat ćete osjećaj da nigdje ne možete pronaći smirenje. Ponašat ćete se suprotno svojim osjećajima pa biste nemir mogli unijeti u svoju ljubavnu vezu. Ne uzimajte ka srcu partnerove izjave i pomanjkanje pažnje - posrijedi je prolazna kriza.

Zdravlje - U napetom ste razdoblju u kojem trebate pojačano voditi brigu o sebi. Poslovni stres oduzimat će vam dragocjenu energiju pa će iscrpljenost ili tegobe s tlakom, nogama i kralježnicom biti česta pojava.

Najbolji dan: 26. svibnja

Najlošiji dan: 23. svibnja


Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Možete li svoje radne napore usmjeriti na putovanja, strane jezike, umjetnost, čak doškolovanje, bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima. Blizu ste ispunjenja većine svojih poslovnih planova.

Ljubav - Na pravoj ste raskrsnici putova, pritisnuti čudnim okolnostima i oduševljeni novim šansama. Potražite dobitnu kombinaciju koja će vam olakšati teške odluke i motivirati vas da izdržite ono što ne možete izbjeći. Djevice u braku mogle bi dobiti prinovu.

Zdravlje - Uslijed stresa ili povećane brige za nekog od bolesnih ukućana i sami ćete se lošije osjećati. Skloni ste iscrpljenjima i jakom unutarnjem nezadovoljstvu. Češće šećite i boravite na suncu.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja


Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Pred Vagama su dani isplativih ulaganja ili kupnje vrijednih predmeta, primjerice računala i kućanskih aparata. Mogli biste se izboriti za povišicu, primiti naknadu za prekovremeni rad ili kupiti vrijedan dar.

Ljubav - Pripazite da vam vlastita egocentričnost ne bi stajala na putu do ljubavne sreće, a nedosljedno ponašanje pokvarilo uvod u lijepu vezu. Jasnije ćete sagledati stvari kada malo smirite ritam života. Popravite odnose, potrudite se približiti partneru.

Zdravlje - Višak energije potrošite u sportskoj dvorani, u protivnom bit ćete nervozni i uznemireni. Moguće su prolazne probavne smetnje. Previše se živcirate oko sitnica - omogućite si više kvalitetnog odmora.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja


Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Pomnije birajte pomoćnike i suradnike. Nemojte dopustiti da neki ljudi bezgranično koriste vaše znanje i energiju. Nekim Škorpionima je povećana mogućnost bavljenja poslom koji će plijeniti pozornost javnosti.

Ljubav - Neki među vama ostvarit će veliku želju pa biste mogli proslaviti zaruke, dugo očekivani ulazak u bračnu luku ili će vam osoba u koju ste zaljubljeni napokon uzvratiti osjećaje. Moguć je susret ili telefonski razgovor sa starom ljubavi i obnova veze.

Zdravlje - Iscrpljeni ste, previše radite i nimalo se ne štedite. Stoga se nemojte čuditi ako vas češće počne boljeti kralježnica ili se aktiviraju neke druge vaše boljke. Žene će najviše biti osjetljive na reproduktivne organe.

Najbolji dan: 22 svibnja

Najlošiji dan: 26. svibnja


Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Ništa vam neće biti teško pa ni do kasno ostati na poslu, sređujući papire ili dovršavajući poslove koji nisu u vašoj nadležnosti. Žudite li za bolje plaćenim mjestom, raspitajte se novim mogućnostima.

Ljubav - Ljubavna zbivanja stavljaju vas u nezahvalan položaj pa je bolje susprezati osjećaje, dok ne shvatite što vam donosi budućnost. Nesigurnost vas može potaknuti na krutost, posebno prema obitelji i partneru. Nekima je moguć flert na poslu.

Zdravlje - Venerin utjecaj upozorava Strijelce na genitalne i urinarne tegobe. Morat ćete više pozornosti posvetiti njezi i dotjerivanju, dok će mlađi patiti od akni i masne kože. Tjedan je odličan za terapije i razne oblike liječenja.

Najbolji dan: 25. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja


Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Merkur u Biku uklonit će sve poslovne zapreke za Jarčeve. Pokazat ćete veliku hrabrost u raznim natjecanjima i javnim nastupima. I u radnoj sredini bit će sve više onih koji će isticati i primjećivati vaše vrijednosti.

Ljubav - Bit ćete skloni promjenama raspoloženja koje partner neće lako podnositi niti će ispravno tumačiti vaše reakcije. Ne možete protiv svog naglašenog osjećaja ponosa i dostojanstva, ali povremeno pristanite barem na sitne ustupke.

Zdravlje - Vedri ste i optimistični, što će se ujedno pokazati i odličnom zaštitom protiv raznih bolesti. Okrenut ćete se sportu, pronaći novi hobi ili uživati u čarima roditeljstva. Vaše raspoloženje ništa ne može pokvariti.

Najbolji dan: 27. svibnja

Najlošiji dan: 24. svibnja


Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Rad s ljudima i odnos među kolegama prolaze kroz uspone i padove pa se prilagodite kako biste smanjili stres i pritiske. Moguća su veća ulaganja u nekretnine, poslovni prostor ili obiteljske poslove.

Ljubav - Mogli biste patiti zbog nedostatne partnerove pažnje ili očekivati susret koji će možda biti odgođen. Mogao bi vam se dogoditi prekid ljubavne veze ili svađa koja vam neće ostaviti previše prostora za manevriranje. Ne popusti li partner, popustite vi!

Zdravlje - Vodenjaci će brzo gubiti snagu i biti neotporni na tjelesne napore. Mogla bi ih mučiti glavobolja ili bolovi u očima pa nije naodmet otići kod oftalmologa. Pazite se raznih nezgoda i ozljeda. Nosite udobniju obuću!

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 25. svibnja


Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Dobra koncentracija i snalažljivost pomoći će Ribama u ključnim trenucima i zahtjevnijim zadacima. Planirate li ispit i nastupe u medijima, obavite to u ovom tjednu jer ste izrazito uvjerljivi i koncentrirani.

Ljubav - Imat ćete pravi uvid u ljubavnu situaciju. Doći ćete do objektivnih spoznaja o svojim i partnerovim osjećajima i osloboditi se unutarnjeg grča kojeg su vam nametala loša iskustva iz prošlosti. Uživajte u nježnostima i obnovljenim strastima s partnerom.

Zdravlje - U sjajnoj ste formi i nećete imati nikakvih ozbiljnijih zdravstvenih tegoba. Bit ćete komunikativniji i skloni zabavnoj strani života pa ćete često izlaziti i uživati u noćnom životu. No u prometu budite oprezni!

Najbolji dan: 23. svibnja

Najlošiji dan: 27. svibnja
Tags: Horoskop
Datum: Nedjelja, 21.05.2023.
Broj pregleda: 320
Kategorija: Lifestyle
Autor: Vesna Narat
IZVOR: 24sata.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping