BH Clubbing
Vage vole biti zaljubljene
Datum: Nedjelja, 28.09.2014. // Broj pregleda: 2079 // Kategorija: Sport & Fun Sport // Autor: V.T. //
Snalažljiva i diskretna Vaga uvijek voli biti zaljubljena. No kao i drugi znakovi Zodijaka, Vaga je karakterno puno složenija nego što se na prvi pogled može primijetiti. Da biste saznali kako ispravno započeti i održati ljubavni odnos sa svojom Vagom, pročitajte što sve morate imati na umu.VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Vaga

Savršeno se nadopunjuju pa im odnos brzo postaje čvrst i stabilan. Ovan je izravan, nagao, dinamičan i uvijek spreman upustiti se u nešto novo i neizvjesno. Vaga je također pokretljiva i živahna, ali manje nepromišljena. Miroljubiva je, staložena i spretna na riječima pa će lako uvjeriti Ovna da nije uvijek u pravu.

Lav i Vaga

Vaga umiruje Lavovu potrebu za raskoši i luksuzom. Ova dva znaka su kao par jako dobro uravnotežena. Vaga se uvijek oslanja na šarm i dobre manire, što impulzivni Lav izuzetno cijeni. Lav svoje partnere može naučiti spontanosti te bržem i lakšem donošenju odluka. Ova veza je strastvena i dugotrajna.

Vaga i Strijelac

Vaga i Strijelac mogu biti uspješni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strijelac može povremeno nehotice povrijediti osjećaje plahe Vage dok ona ponekad previše pokušava kontrolirati njegove osjećaje. Međutim oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Vaga

Vaga i Blizanci uživaju u ljubavnom odnosu temeljenom na intelektualnoj povezanosti i karakternom nadopunjavanju. Veza im brzo postaje stabilna i zabavna. Oboje su mentalno živahni i kada rade zajedno mogu doći do izvrsnih ideja. A njih će Vaga, za razliku od Blizanaca, zaista provesti u djelo.

Vaga i Vaga

Kada se dvije Vage nađu u ljubavnom odnosu, mogu svima poslužiti kao primjer romantične i uravnotežene veze. Vaga je znak partnerstva, voli biti zaljubljena i obožava umjetnost i modu. Veza je ispunjena romantičnim trenucima provedenim u parku, kazalištu ili galeriji.

Vodenjak i Vaga

Vaga i Vodenjak povezani su na intelektualnoj razini te dijele ljubav prema umjetnosti, ljudima i kulturama. Dobro se slažu jer imaju slične potrebe i nikada neće zahtijevati jedno od drugoga više no što su oboje spremni dati. Oba su znaka vrlo dinamična i zaigrana pa ovaj odnos neće postati zamoran.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Vaga

Za ova dva znaka smatra se da su karmički povezani. Oboje su u potrazi za sigurnošću u vezi i dijele ljubav prema umjetnosti, poeziji i kulturi. Mogu puno naučiti jedan od drugoga. Vaga će Biku pomoći uvidjeti da uvijek postoje dvije strane priče dok će Bik Vagi pomoći u prevladavanju neodlučnosti.

Djevica i Vaga

Vaga ima mnoge osobine kojima se Djevica divi. Šarmantna je, zabavna, društvena i inteligentna pa će Djevica brzo izgubiti glavu za njom. No,kad jednom shvati da Vaga svoj šarm velikodušno rasipa okolo, Djevici neće dugo trebati da prekine taj odnos. Ova veza neće lako donijeti sreću partnerima.

Jarac i Vaga

Na prvi pogled ova dva znaka ne mogu biti različitija. Dok je Jarac rezerviran i skroman, Vaga uživa u druženjima i zabavama. Jarac je usredotočen na karijeru i priznanja dok Vagu impresioniraju estetika, moda i lagodan život. Iako im je teško pronaći sličnosti, Vaga i Jarac mogu dobro funkcionirati kao par.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Vaga

Karakterne osobine i prohtjevi Raka i Vage solidno se nadopunjuju. Oba znaka su vrlo osjećajna (Rak više) te žele siguran, stabilan odnos i uživaju ​​u zajedničkoj strasti za ljepotom i luksuzom. Iako se ovaj odnos može razvijati sporije od drugih, prerast će u kvalitetnu vezu u kojoj će oboje biti sretni.

Škorpion i Vaga

Veza Vage i Škorpiona temelji se na dubokoj emocionalnoj povezanosti i zadovoljstvu. Kompatibilni su i imaju slične potrebe i očekivanja u odnosu. Vaga je najsretnija kada je u uravnoteženom intimnom odnosu dok Škorpion uglavnom teži seksualnoj intimnosti s partnerom. Vaga je manje odana i sklonija je 'švrljanju'.

Ribe i Vaga

Ova su dva znaka prilično kompatibilna i imaju mnoge osobine potrebne za uspješan ljubavni odnos. Kada se Ribe izgube u maštanju, Vaga ih vraća u realnost. Ribe uzvraćaju uslugu tako da Vagi pomognu pronaći ljepotu u ljubavi i empatiji. Ovo je iskren odnos koji uspješno povezuje intelekt i osjećaje.

Tags: ho
Datum: Nedjelja, 28.09.2014.
Broj pregleda: 2079
Kategorija: Sport & Fun Sport
Autor: V.T.
IZVOR: tportal.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
VIDEO Jokić isključen. Lud od batina unosio se sucima u lice i vikao da od.ebu
11.11. rođendan slave posebni ljudi. Oni su intuitivni, osjećajni i strastveni
Croata nakon pobjede: Udario me 20 puta u jaja, ugrizao me, psovao mi majku...
Jednom horoskopskom znaku danas stiže preokret na poslu, drugom neželjeno iznenađenje
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping