BH Clubbing
Procurilo prvih pet epizoda pete sezone ‘Game of Thronesa’ i ne, ne želite ih gledati!
Datum: Srijeda, 15.04.2015. // Broj pregleda: 2120 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: N.S. //
Netko je u HBO-u grdo zabrljao jer je pet epizoda nove sezone Game of Thronesa procurilo na torrente samo dan prije službene premijere, ali nadamo se kako će se gledatelji ipak malo strpiti.Gledati dugoočekivanu petu sezonu hit-serije Game of Thrones u nekakvoj šugavoj piratiziranoj verziji je otprilike kao gledati cam-snimku 200 milijuna dolara vrijednog hollywoodskog blockbustera i to na prastarom crno-bijelom CRT monitoru: jednostavno je grijeh! Jedna od najskupljih i najzahtjevnijih (produkcijski) serija na televiziji u svakom pogledu zaslužuje da ju se gleda, ako ništa drugo, onda barem u najvećoj dostupnoj rezoluciji (Full HD), a to je nešto što sigurno nećete dobiti ako se zakačite za pet epizoda koje su na torrente procurile u subotu u popodnevnim satima.

Samo dan prije službene premijere nove sezone netko je očigledno jaaaako zabrljao na HBO-u te se prvih pet epizoda našlo dostupno za skidanje na internetu, a već u početnih nekoliko sati broj skidanja se popeo na nekoliko stotina tisuća. Mnogi su odmah skužili kako se radi o dosta nekvalitetnoj piratiziranoj verziji niže rezolucije i bitratea te s nekim problemima u sinkronizaciji i zvuku, ali zasigurno ima i onih koji su popušili i pogledali sve u komadu te si na taj način pokvarili doživljaj. Ovim putem službeno zamoljavamo sve takve pojedince da ne spoilaju radnju inače bi nekima ove godine zima stvarno mogla doći ranije!

HBO trenutno provodi istragu oko uzroka samog curenja te se užurbano traži krivac (ufff, ne bismo voljeli biti na njegovom mjestu), a posebno je bolno što je premijera nove sezone Game of Thronesa pažljivo usklađena s uvođenjem nove usluge HBO Now koja je trebala omogućiti lagan, brz i jeftin način gledanja TV sadržaja, među ostalim i ove popularne serije. Izgleda kako su pirati i ovaj put odnijeli (Pirovu) pobjedu, a glavno je pitanje hoće li to ikako utjecati na samu gledanost serije i profit HBO-a. Iz ove se TV kuće nadaju kako gledatelji ipak imaju toliko strpljenja da pričekaju pravu stvar, a ako se šteta pokaže većom nego što su očekivali uvijek mogu izbaciti sve epizode odjednom i tako barem malo ublažiti gubitke.
Datum: Srijeda, 15.04.2015.
Broj pregleda: 2120
Kategorija: Zanimljivosti
Autor: N.S.
IZVOR: idesh.net

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (414)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Margot Robbie otkrila najčudnije mjesto na kojem se seksala i ljudi su u čudu
Youtuber napravio svoj kraj GOT-a, fanovi oduševljeni:
Adidas lansirao kolekciju patika inspirisanih serijom "Game of Thrones"
Traže 100 miliona dolara: Nasljednici Michaela Jacksona najavili tužbu protiv HBO-a
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping