BH Clubbing
Pet uobičajenih ženskih zabluda o muškarcima i seksu
Datum: Nedjelja, 26.05.2013. // Broj pregleda: 2009 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: Su.B.|traceycoxsexblog.dailymail.co.uk //
Pet uobičajenih ženskih zabluda o muškarcima i seksuUobičajeno je da muškarci i žene smatraju da su dobri u krevetu, ali istina je da je potrebno puno više od odličnih tehnika da bi netko bio dobar ljubavnik ili ljubavnica. Za početak, evo nekih ženskih zabluda kojih se treba riješiti kako bi seksualni život bio još bolji.


Muškarci su uvijek spremni i uvijek žele seks

Ako je u pitanju 18-godišnjak koji je prvi put u vezi, možda je njemu seks stalno u mislima, ali jednom kad muškarci prijeđu 25. godinu i drugi segmenti njihovog života postaju važni te je na njih fokusiran i na njih troši svoju energiju. Puno toga utječe na muškarčevu želju za seksom što je stariji; posao, stres, pritisak, financije... Sve to sprječava muškarca da stalno razmišlja o seksu. Muškarci nisu poput vibratora, ne možete ih samo uključiti i da oni budu spremni za igru. To je jedan i od razloga zašto većina žena i posjeduje vibrator.

Seks je gotov nakon što muškarac završi

To je često tako, nažalost. Ali ne mora biti tako. Neiskusan i sebičan muškarac okrenut će se na drugu stranu ili će otići nakon što on završi. Često takvi ostave ženu nezadovoljenu i nezadovoljnu. No, iako je postigao vrhunac i njegov penis treba odmor, muškarci imaju i druge dijelove tijela koje mogu iskoristiti. Jezik usne, prsti. Ništa ne sprječava ženu da kaže takvom muškarcu: 'Hej, nismo još gotovi', te zatraži naprimjer oralni seks.

Muškarcima je seks samo seks i ništa više

Neke žene žive u zabludi da je svim muškarcima seks samo seks i teško im je povjerovati da je muškarcu zaista stalo u onom trenutku kad skida njenu majicu u naletu strasti. Važno je imati na umu da je mnogim muškarcima nelagodno izražavati ljubav na način na koji to rade žene pa im je seks jedan od načina da izraze ljubav.

Muškarci ne trebaju upute

Krivo! I zbog ovakvih ženskih zabluda seks je lošiji nego bi trebao biti. S muškarcima je jednostavnije. Oni se napale, imaju erekciju i dovoljno im je ponekad jako malo da dožive orgazam. S ženama je kompliciranije. Ako žena svom partneru ne daje do znanja što joj odgovara u seksu, ako mu ne pokaže kako da je dira teško da će seks biti zadovoljavajuć za oboje.

Promjene nisu dobre

Ako muškarac jedan dan dođe kući i kaže svojoj partnerici da ne želi svaki dan piletinu za ručak već bi ponekad htio tunjevinu ona će se vjerojatno pitati kako je uopće uspio toliko dugo jesti piletinu. Ok, zašto onda većina žena postane paranoična ako njihov partner predloži nešto novo u krevetu? Željeti u seksu isprobati nešto novo nije ništa čudno. To je jednostavna ljudska potreba.
Datum: Nedjelja, 26.05.2013.
Broj pregleda: 2009
Kategorija: Zanimljivosti
Autor: Su.B.|traceycoxsexblog.dailymail.co.uk
IZVOR: net.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (414)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping