BH Clubbing
Poznata, viđena, slavna
Datum: Četvrtak, 03.11.2011. // Broj pregleda: 2881 // Kategorija: Showbiz // Autor: M.B. //


Vi zbog toga nosom parate oblake i tek poslije shvatite da je toj djeci plaćeno 100 kn da vrište dok svaki tzv. zvijezda prolazi. No, krenimo redom.

1.Svega mi, ukrali su ga
Princip glasi: uradi, snimi, pusti na internet te na kraju kukaj kako su ti ga ukrali. Koga ili što? Pornić, naravno. Prelagan put prema slavi ili vraćanju nekadašnjeg zvjezdanog neba. Ima i u tome nešto pozitivno: čak su i kompjuterske neznalice specijalno za tu priliku naučile upaliti PC i na Google svašta utipkati. Većina ima visok stupanj licemjerstva: s jedne strane osuđuje s druge googla, gleda i u krajnjoj fazi slično radi.Pravilo je jednostavno: ako ne želite da filmić ugleda svjetlo dana, izbrišite ga odmah ili što je sigurnije nemojte ga ni praviti.

2.Uzalud slava kad nemaš pameti
Ovakvih ima koliko hoćete. A, imaju i odlične uzore od kojih mogu naučiti: od toga kako dospjeti u dnevnik zbog nevjere, izbacivanja iz stana i brojčanog stanja Gucci gaćica do toga kako napraviti skandal, pobiti se naravno sve to pred kamerama. Običan narod to gleda tek toliko da poslije mogu mirno sklopiti ruke i zahvaliti Bogu što nisu takvi. Uzalud pare i slava kad nemaš pameti u glavi.

3. Zvijezdo radije idi kući
Svakodnevno nas obasipaju nekim realityima sa mladeži koja sebe smatra naj, naj. A, kad snime jedan singl ponašaju se kao da su napunili Arenu Zagreb. Legendarni Mate Mišo Kovač ih na zemlju spusti samo jednom izjavom: Svi oni zajedno ne bi mogli napraviti 500 karata. Ili nekakvi top model show u kojima na novinarsko pitanje da nabroji 5 hrvatskih živućih književnika, model samo bulji u kamere ko tele u šarena vrata. A, gledatelji ispred malih ekrana samozadovoljno komentiraju tezu o glupim, lijepim manekenkama.

4.Ne ide karijera, pa se piše autobiografija
Gdje će te dobiti bolju kombinaciju s velikim ironičnim kontradiktornostima: bivša playbojeva zečica izdala autobiografiju, a podršku joj pruža svećenik sa sponzorskim moćnim automobilom o kojim pola njegovih župljana može samo sanjati. Uz sve to dobijete i napaljenog teenegera koji je u životu pročitao dvije knjige, ali autobiografiju od bivše zečice, a današnje uzorne majke i žene čita ko pjesmicu i skriva kao prvi zapaljeni joint.

Tko normalan poželi krenuti njihovim stopama?!
Datum: Četvrtak, 03.11.2011.
Broj pregleda: 2881
Kategorija: Showbiz
Autor: M.B.
IZVOR: pogled.ba

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping