BH Clubbing
SAVJETI ZA ZAVOĐENJE: Evo šta je muškarcima jako privlačno kod žena
Datum: Ponedjeljak, 21.10.2013. // Broj pregleda: 2165 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: depo.ba //
Muškarci ne mogu odoljeti ženama koje ne okreću pogled nego mirno zadržavaju pogled, to im je nevjerovatno privlačnoAko mislite da je za zavođenje potrebna priprema, odjeća, štiklice i ostali dodatni alati poput savršene šminke i frizure, možda bi bilo dobro da još jednom razmislite i shvatite da baš i ne poznajete muškarce onoliko koliko mislite.

Naime, kad je stranica howaboutwe.com odlučila provesti anketu među muškim posjetiteljima na temu koje su im djevojke jako privlačne i seksi, ispalo je da za zavođenje ne morate imati apsolutno ništa drugo osim prirodnosti i vedrog karaktera.

Naime, muškarci ne mogu odoljeti ženama koje ne okreću pogled nego mirno zadržavaju pogled, to im je nevjerovatno privlačno. OK, to možda rade i napirlitane sponzoruše, no kad nastavite čitati, shvatit ćete koji su vaši aduti.

Među jačim spolom cijenjene su i žene koje su u društvu vedre i nasmijane, a uz to im nije problem naručiti rundu za ekipu. Vjerujte, to je strašno seksi. Ako se pri tom smijehu ne suzdržavate i baš vas briga kako izgledate, muškarci shvaćaju da se prirodno ponašate i odmah ih to privlači.

Jednostavno pitanje da vam preporuči neku dobru knjigu dovoljno je da vas ubaci u njegovu glavu iz koje vas neće moći izbaciti sve dok vas ponovno ne sretne ili nazove, a ako se to dogodilo na spoju, a vi ste odlučili predložiti što biste mogli raditi na sljedećem, njegovo je srce već napola vaše.

Opuštenost, spontanost i simpatičnost vrline su koje muškarci naročito cijene i koje ih privlače kao muhe, a kako ste uz to sigurno i otvoreni pa vam nije problem upoznati nove ljude, eto još kandidata u trenu.

Kad se zanesete u neku priču o poslu ili hobiju i pritom iz vas provale strasti, muškarci će to shvatiti na jednostavan način - ova je osoba strasna u svemu, očito, pa i u krevetu ... i dalje sve ide samo od sebe.

Za kraj, ako vam tokom razgovora padne pramen preko očiju, nakon par micanja ga ostavite tako i dajte mu priliku da on napravi prvi korak i pomakne ga, tada znate da ste već polako počeli pronalaziti mjesto u njegovom srcu.
Datum: Ponedjeljak, 21.10.2013.
Broj pregleda: 2165
Kategorija: Zanimljivosti
Autor: depo.ba
IZVOR: Magazin.hr / dnevno

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (414)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping