BH Clubbing
Zaposlenici Googlea otkrili najgore stvari o svom poslu
Datum: Nedjelja, 15.01.2017. // Broj pregleda: 1546 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: //

DOBITI posao u Googleu mnogima od nas čini se kao izigrati lutriju. Priče o sjajnim plaćama, sjajnoj ekipi, sjajnim uvjetima rada, te fleksibilno radno vrijeme, igraonice u zgradama i njihove kantine učinili su da Google postane prvi na listi želja svakoga tko želi uspjeti u životu.

Ali, ni raditi u Googleu nije savršeno, kažu njegovi zaposlenici. Independent je skupio svjedočanstva bivših i sadašnjih Googleovih zaposlenika koji na svom poslu imaju probleme, kao i svi obični smrtnici.

"Život ti se svede na jedno veliko G"

Joe Canella, nekadašnji project manager Googlea kaže da se njegov život sveo na jedno veliko G. Ne govno, nego Google. Google hrana, Google uniforma, Google riječnik, Google mobiteli i Google mailovi... Sve to i malo vremena za bilo što što nema veze s Googleom. Canella kaže da je najgore od svega spoznati da milijuni ljudi žele biti na tvom mjestu, a tebi je jednostavno svega preko glave...

"Puno kretena je na visokim pozicijama"

Zaposlenici svjedoče kako su mnogi njihovi nadređeni jako dobri u svom poslu te su zbog toga dobili promaknuće, te se pokazali kao užasni vođe. "Biti pametan i sposoban ne znači da ćete biti dobar nadređeni svojim kolegama."

"Moji prijatelji su toliko ljubomorni da me mrze"

"Izgubio sam puno prijatelja nakon što sam počeo raditi u Googleu. To me povrijedilo odmah, a pogotovo kad sam shvatio da moj posao nije savršen kako smo mi mislili", kaže jedan od bivših Googleovih zaposlenika.