BH Clubbing
Najčešće muške laži u krevetu: ''Volim te'' i ''ti si mi najbolja''
Datum: Subota, 16.11.2013. // Broj pregleda: 2372 // Kategorija: Lifestyle // Autor: D.M. //
Čak svaki četvrti muškarac za vrijeme seksa je u presudnom trenutku lagao partnerici da je voli, a razlozi za laž su ugađanje očekivanjima, sram i nelagodaMuškarci su jednako skloni lagati o doživljavanju orgazma poput žena, pokazuje studija australskog sveučilišta. Razlozi za laganje za oba su spola isti – nisu bili baš raspoloženi, nisu željeli povrijediti partnerove osjećaje ili im je bilo dosadno. No isto istraživanje pokazuje da, dok žene u krevetu lažu o postizanju orgazma, muškarcima će se, uz tu, potkrasti i laž o emocijama. Najčešća laž koju muškarci izgovore tijekom seksa je "Volim te".

Čak četvrtina ispitanih muškaraca lagala je o osjećajima u presudnom trenutku, za razliku od samo 6 posto ispitanih žena. Slijedi laž "Dušo, ti si najbolja". Iako ju je lijepo čuti i lako izgovoriti, seksualni terapeuti upozoravaju da može paralizirati vezu – kad u jednom trenutku dođe do želje za promjenom seksualne rutine ili kad vas pusti prvotna zaljubljenost i poželite nešto promijeniti, doći će i do pitanja "zašto, pa zar nisi rekao da sam najbolja?"

"Nikad ne razmišljam ni o kome drugome dok se seksam s tobom" laž je koju podjednako izgovaraju i muškarci i žene. No razmišljanje o drugim ljudima, poput slavnih osoba ili zgodne nove kolegice s posla, zapravo može začiniti seksualni život, a nikome ne šteti, kažu terapeuti. Naposljetku, dobar je seks kombinacija stvarnosti i maštarija.

Partneri si međusobno lažu i o masturbaciji, najčešće zbog srama i nelagode. No ona je prirodna i omogućava vam da upoznate vlastitu seksualnost koju potom možete podijeliti s partnerom, objašnjavaju stručnjaci. Iz želje da ne povrijedite partnera proizlazi sljedeća laž – "to što radiš je odlično". No dobar seks proizlazi iz dobre komunikacije – recite mu "sviđa mi se to što radiš, ali probaj ovako" ili ga jednostavno rukom usmjerite tamo gdje vam više odgovara. Naposljetku – partneri si često lažu o broju ljudi s kojima su spavali. Žene imaju sklonost "zaboraviti" kojeg partnera, a muškarci će si često dodati partnericu više.
Tags: Parneri Seks Laž
Datum: Subota, 16.11.2013.
Broj pregleda: 2372
Kategorija: Lifestyle
Autor: D.M.
IZVOR: 24sata.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2022. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping