BH Clubbing
Muž Doris Pinčić napao Lidiju Bačić: Nitko te ne želi ni voli osim napaljenih seljačina
Datum: Subota, 08.07.2017. // Broj pregleda: 9388 // Kategorija: Showbiz // Autor: //

ČINI se da tekst Brune Šimleše o tome kako se Lidija Bačić naslikava po plaži nije samo nju potakao na to da mu napiše odgovor. Svoje je mišljenje putem društvenih mreža izrazio i Boris Rogoznica, suprug poznate voditeljice Doris Pinčić- Rogoznica.

"Zaista je nemoguće otvoriti internet, Facebook i slično, a ne nabasati na PR članke o Lidijinoj guzici, Nivesinim grudima i atributima sličnih dama koje grade svoje karijere igrajući na najniže i najprizemnije ljudske strasti", započeo je svoju objavu na Facebooku u kojoj je označio Šimlešu, ali i naglasio da se zapravo obraća kolegicama koje su se mogle naći prozvane:

"Draga Lidija, Nives, ili kako god da ti je ime. Ako dobiješ priliku ovo pročitati, znaj da se suosjećam s tvojom sudbinom. Pokušavala si svašta u karijeri, pa čak ponuditi i kvalitetu, ali nikoga kao takva nisi interesirala. Imala si nekad i dobrih pjesama, dobar glas, neki drugi plemeniti talent, ali to nikoga nikada nije interesiralo. Imaš prokletu karmu da te masa želi samo u najgorem mogućem izdanju: razgolićenu dok pjevaš najodvratnije i najbezveznije pjesme koje jedan industrijski mozak može uopće smisliti."


Dokle god ima klikova i lajkova, ti imaš svoju računicu. A u današnje vrijeme bitan je samo taj klik i lajk. Deset klikova maloumnih drkadžija i poluretardiranih morona vrijede svakako više od 1. klika pametnog studenta. I tu se završava svaki razgovor", rekao je i izrazio žaljenje nad njihovim sudbinama:

"Žao mi je što niste uspjele izgraditi posao na ponos vaših roditelja i ponos vase sadašnje ili buduće djece.
Žao mi je što se osjećate jadno i poniženo kada dođete nastupati u noćni klub, i horda napaljenih seljačina nasrne na vas svojim prstima i mobitelima, ciljajući i gotovo dodirujući vaše isturene atribute, lijepeći vam masne novčanice na čelo, grudi i ostale dijelove. Znam kako se osjećate. Znam da iznutra vrištite i nitko vas ne čuje.

Znam to jer su mi pričali kolege, vaši svirači iz benda koji to moraju gledati i nakon toga doći kući svojim ženama i zahvaliti Bogu što ih imaju takve a ne onakve kao sto ste vi! Jer, gledajte, najtužnije od svega je što mislite da ste vi zaradile na svim tim jadnim muškarcima. Ali istina je da su svi oni zaradili na vama."

"Drage dame, takve vas nitko ne želi niti voli. Dobivate samo poniženje i razočaranje kada postanete svjesne da su vaši osmjesi na Instagramu jedna ogromna laž. I nema tih para na svijetu i tog putovanja na kojem možete bar na trenutak zaboraviti tu pretešku istinu, da ste samo potrošno sredstvo na kojem svi zarađuju dok imaju svoj uređen privatni život. A vi ste svoju privatnost i intimu potpuno prodali. I svjesne ste da vise nikada nećete naići na pravog muškarca koji će vas gledati kao majku svog djeteta, kao ženu njegova života", zaključio je Rogoznica.


U komentarima se razvila rasprava u kojoj su neki stali na njegovu stranu, dok su neki ipak pokušali sagledati situaciju i s druge strane.

"Zakopčana do grla, nije bila nikom interesantna. A danas svi pametuju. Bljuje mi se i od te glazbe danas ali i od licemjera koji su doveli do toga da je raja s dna počela krojiti glazbenu scenu jer svi ti koji se kuže u glazbu ne bi kupili album, otišli na koncert i učinili bilo što za dobrobit glazbenika. Samo se zna dobro srati kasnije kad taj netko spusti kriterije ispod svake granice. Svi mi znamo biti umjetnici, samo si to ne možemo priuštiti", bio je jedan od komentara.  

Datum: Subota, 08.07.2017.
Broj pregleda: 9388
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: Index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba implementirala projekta Moba Live Music Stage 2023
Fantastičnim vikendom završeno drugo izdanje Moba Street Food Festivala
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Lidija Bačić je našla odličan izgovor da pokaže guzu u minijaturnom badiću
Lidija Bačić pokazala dekolte, dvaput
Lidija Bačić pokazala bujni dekolte u kućnom ogrtaču: Kad me sad nije šlogiralo, neće nikad
 
Lidija Bačić pokazala kako je izgledala s 15 godina: Nešto je neobično u ovom spotu
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  Impressum
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping