BH Clubbing
Ana se raspada zbog razvoda, Rasta uzeo auto koji joj je poklonio!
Datum: Petak, 01.12.2017. // Broj pregleda: 3104 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta odlučili su se razvesti, a u prilog ekskluzivnim saznanjima idu i fotografije koje potvrđuju da par više ne živi na istoj adresi. Paparazzo je slikao Nikolićevu na terasi njenog doma na Voždovcu u vidno lošem stanju, dok je Stefan izašao iz muzičkog studija na Vračaru tek u popodnevnim satima.

Prema navodima dobro obaviještenog izvora, Stefan i Ana već tri nedjelje ne žive zajedno, a od prošle sedmice u Anin dom se doselila njena majka Miljana, što dokazuju i ove fotografije.

Naime, u 13 h iz Nikolićkine zgrade izašla je Miljana sa unukom Tarom. Dok je baka šetala bebu, Ana je izašla na terasu, a sudeći po priloženom, razvod joj veoma teško pada. Vidno otečenog lica, masne kose i neuredno obučena Ana je iskoristila sunčan dan da cijedi mitesere na nosu i bradi.

Kada je završila s tim, odmah se vratila u stan, a na terasu je nekoliko puta izašla i dadilja koja joj takođe pomaže u brizi oko njene princeze Tare, koja ima svega tri mjeseca. Poslije 40 minuta, Anina mama se vratila sa Tarom iz šetnje, a nakon toga na balkonu su se pojavile zajedno u 14 h.

Ana je bila u nešto boljem izdanju jer je vezala kosu, obukla džemper i stavila naočare da prikrije otečenost.

U isto vrijeme, na Vračaru, Stefan je izašao iz muzičkog studija, ušao u svoj automobil i otišao. Stefan sada vozi automobil marke mercedes, koji je Ani kupio za rođendan u vrijeme ljubavi. Kuma dala, kuma uzela, prikladna je poslovica, s obzirom na to da je nakon kraha veze Đurić izgleda tražio poklon nazad.

U 14.20 Đurić je stigao ispred zgrade u kojoj je donedavno živio sa svojom još uvijek zakonitom suprugom, a Ana i njena majka Miljana sa Tarom u naručju krile su se u ulazu zgrade spazivši ekipu. Ipak, paparazzo ih je uslikao kako ulaze u automobil i odlaze zajedno, a kako saznajemo, povod sastajanja bio je odlazak kod doktora na redovni ljekarski pregled njihove kćerke.

- Iako su odlučili da više ne mogu biti zajedno, ostali su u korektnom odnosu zbog Tare. Ona nije ništa kriva i treba da osjeća ljubav oba roditelja. Sastali su se da bi odveli zajedno Taru na kontrolu, a iako je Ana očajna zbog Rastinog ponašanja prema njoj, ne želi da kćerki uskrati prisustvo oca - rekao je izvor Srpskog telegrafa.
Datum: Petak, 01.12.2017.
Broj pregleda: 3104
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: ekskluziva.ba

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
VIDEO Šef UFC-a ostao bez riječi na presici: Čestitam na najglupljem pitanju
Zaljubljeni Nikola (29) iz Banje Luke porukama na billboardima pokušava vratiti bivšu
Koliko zaista traje prosječan seks? Muškarci imaju iskrivljenu percepciju
VIDEO Princ William iznenadio obožavatelje, snimljen je kako pravi i prodaje burgere
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping