BH Clubbing
Ana se raspada zbog razvoda, Rasta uzeo auto koji joj je poklonio!
Datum: Petak, 01.12.2017. // Broj pregleda: 2920 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta odlučili su se razvesti, a u prilog ekskluzivnim saznanjima idu i fotografije koje potvrđuju da par više ne živi na istoj adresi. Paparazzo je slikao Nikolićevu na terasi njenog doma na Voždovcu u vidno lošem stanju, dok je Stefan izašao iz muzičkog studija na Vračaru tek u popodnevnim satima.

Prema navodima dobro obaviještenog izvora, Stefan i Ana već tri nedjelje ne žive zajedno, a od prošle sedmice u Anin dom se doselila njena majka Miljana, što dokazuju i ove fotografije.

Naime, u 13 h iz Nikolićkine zgrade izašla je Miljana sa unukom Tarom. Dok je baka šetala bebu, Ana je izašla na terasu, a sudeći po priloženom, razvod joj veoma teško pada. Vidno otečenog lica, masne kose i neuredno obučena Ana je iskoristila sunčan dan da cijedi mitesere na nosu i bradi.

Kada je završila s tim, odmah se vratila u stan, a na terasu je nekoliko puta izašla i dadilja koja joj takođe pomaže u brizi oko njene princeze Tare, koja ima svega tri mjeseca. Poslije 40 minuta, Anina mama se vratila sa Tarom iz šetnje, a nakon toga na balkonu su se pojavile zajedno u 14 h.

Ana je bila u nešto boljem izdanju jer je vezala kosu, obukla džemper i stavila naočare da prikrije otečenost.

U isto vrijeme, na Vračaru, Stefan je izašao iz muzičkog studija, ušao u svoj automobil i otišao. Stefan sada vozi automobil marke mercedes, koji je Ani kupio za rođendan u vrijeme ljubavi. Kuma dala, kuma uzela, prikladna je poslovica, s obzirom na to da je nakon kraha veze Đurić izgleda tražio poklon nazad.

U 14.20 Đurić je stigao ispred zgrade u kojoj je donedavno živio sa svojom još uvijek zakonitom suprugom, a Ana i njena majka Miljana sa Tarom u naručju krile su se u ulazu zgrade spazivši ekipu. Ipak, paparazzo ih je uslikao kako ulaze u automobil i odlaze zajedno, a kako saznajemo, povod sastajanja bio je odlazak kod doktora na redovni ljekarski pregled njihove kćerke.

- Iako su odlučili da više ne mogu biti zajedno, ostali su u korektnom odnosu zbog Tare. Ona nije ništa kriva i treba da osjeća ljubav oba roditelja. Sastali su se da bi odveli zajedno Taru na kontrolu, a iako je Ana očajna zbog Rastinog ponašanja prema njoj, ne želi da kćerki uskrati prisustvo oca - rekao je izvor Srpskog telegrafa.
Datum: Petak, 01.12.2017.
Broj pregleda: 2920
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: ekskluziva.ba

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Srpkinja koju obožavaju mlade Hrvatice skija samo u badiću
Hrvatska pjevačica koju je proslavila pjesma sa Severinom objavila da je trudna
Hana Hadžiavdagić pokazala tijelo u badiću: "Muž kaže da podsjećam na J.Lo"
Hana objavila novu fotku u bikiniju, a Goran otkrio što ga je kod nje iznenadilo
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping