BH Clubbing
Muško-žensko prijateljstvo
Datum: Subota, 30.11.2013. // Broj pregleda: 2210 // Kategorija: Lifestyle // Autor: L.K. //
Vjerujete li vi u muško-ženska prijateljstva ili vam je to jednako strano i mistično kao da smo recimo spomenuli jednoroge? Je li moguće da muškarac i žena zauvijek održe samo platonski odnos ili će ovakva “veza” neminovno u jednom trenutku implodirati? Ova rasprava se povlači već duže vremena i rješenje se ne nazire.Istina je da su muško ženska iskrena prava prijateljstva rijeđa od onih koje imamo sa osobama vlastita spola. Može li tome biti razlog da na jezeru normalnog emocionalnog odnosa sa osobom suprotna spola uvijek postoji pokoji kamenčić seksualne privlačnosti koji stvara nabore na površini i neobične i konfliktne situacije unutar samih prijatelja.

Tada bi jedini logični odgovor mogao biti da nam muški prijatelj može biti samo ona osoba koja nas fizički nimalo na privlači. No tu nastupa problem. Kada sa nekime odnos funkcionira na svima razinama, osim fizičke privlačnosti, postoji mogučnost da nam odjednom postane privlačan. Ipak su nam oni koje volimo uvijek najljepši.

Iako rijetka ovakva prijateljstva u mnogo slučajeva samo su prelazna faza koja će kasnije dovesti do ljubavnog odnosa ili prekrasne ljubavne priče. No postoji još jedna opcija. Što kada su muškarac i žena najbolji prijatelji? Znači li to da je faktor fizičke privlačnosti potpuno isključen ili biologija ipak svakome od njih šapuće na uho i pokušava unjeti razdor.

Svakako jedan dio muško ženskih prijateljstava nikada neće prerasti u ništa više. Razlog tome ne mora biti niti nedostatak privlačnosti ili inklinacija spram romantične veze. Možda ste jednostavno prebitni jedno drugome da bi riskirali čitav ovaj odnos koji toliko cijenite zbog nečega što je možda samo neizbježna biološka komponenta odnosa.

No osjećate li doista da je ova druga osoba vaša osoba i čini vam se kako i druga strana osjeća isto, zanemarite tada razum, nekada se najbolje stvari izrode kada samo zatvorite oči i skočite. 10 sekundi hrabrosti mijenja živote. Iako su istraživanja pokazala da su muško ženska prijateljstva nemoguća, nismo uvjerene. Posotje stvari na ovome svijetu koje se ne mogu objasniti brojevima i mjerenjima. Podignite slušalicu i nazovite svoga prijatelja/prijateljicu ako ga niste čuli već neko vrijeme.
Datum: Subota, 30.11.2013.
Broj pregleda: 2210
Kategorija: Lifestyle
Autor: L.K.
IZVOR: savjetnica.com

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Način smijanja govori puno o tebi i što želiš - prijateljstvo ili seks
Uredite svoj Facebook i osjećajte se ugodnije
Otkrijte tko vas sve ignorira na Facebooku
Tinejdžerica ispunila posljednju želju žrtvujući se za svog prijatelja
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping