BH Clubbing
Sudionik showa Ljubav je na selu prodaje kuću u koju je dovodio djevojke
Datum: Utorak, 22.05.2018. // Broj pregleda: 2877 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Ispod oglasa odmah su se pojavili komentari kako ga je "Hercegovka sigurno ostavila". Hercegovka o kojoj se piše je Međugorka Valentina Kordić (25), koja je ostala posljednja od natjecateljica i koju je Vatroslav u posljednjoj epizodi odveo na shopping u Zagreb.

atroslav Tijan (39), jedan od sudionika ovogodišnje sezone popularnog showa "Ljubav je na selu" oglasio je prodaju kuće u kojoj je snimao emisiju, i dovodio potencijalne kandidatkinje za ženu. Na društvenim mrežama pojavio se njegov oglas u kojem stoji: "Kuća s pet apartmana i restoranom, 440 m², 2012. godine, stiropor, solarno, centralno, potpuno opremljena i rezervirana za sezonu 2018., cijena 300.000 eura, 290.000 bez opreme. Samo cash. Može i mali popust, ali nakon sezone".

Ispod oglasa odmah su se pojavili komentari kako ga je "Hercegovka sigurno ostavila". Hercegovka o kojoj se piše je Međugorka Valentina Kordić (25), koja je ostala posljednja od natjecateljica i koju je Vatroslav u posljednjoj epizodi odveo na shopping u Zagreb.

- Ne, ne mičem se ja iz Ražanca nigdje. Imam više kuća, ostajem ovdje. Ne mijenjam život, samo ulazim u druge poslove u turizmu. Imam neke nove ideje, ali nije sigurno što će se od toga realizirati. Ako se ostvari, znat će se... - rekao je Vatroslav za Slobodnu Dalmaciju. Neki su korisnici facebooka komentirali i kako je Vatroslav iskoristio show da može reklamirati kuću koju prodaje, no on tvrdi kako se kuća prodaje zadnje dvije godine.

-  Nije to ništa novo... Ranije sam držao višu cijenu, sad sam je malo spustio, pa ako ode, dobro ode. Ako ne, ništa. U pitanju je super kuća od koje ja živim i ne moram je prodati. Ali ako netko naleti, zašto ne?! Ima li interesa?! Tu i tamo ima nešto upita, neki ljudi iz agencija dolaze pogledati kuću. Ima potencijala, buking je prošle sezone bio rekordan. Ova sezona je još bolja, najvjerojatnije će opet biti rekordna - rekao je za Slobodnu Dalmaciju Vatroslav.


Datum: Utorak, 22.05.2018.
Broj pregleda: 2877
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: vecernji.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (414)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Omiljena izazovna poza influencera: "Iza savršene fotke stoji 200 pokušaja"
Portland: Pokušao opljačkati prodavnicu pa završio na koljenima moleći za oproštaj
Jokić je odigrao meč života, ali je tragičar nevjerojatne drame NBA play-offa
Zbog blokade garaže policiji prijavila lažno ubistvo
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping