BH Clubbing
Princ Harry prije svadbe nazvao bivšu djevojku
Datum: Petak, 25.05.2018. // Broj pregleda: 2158 // Kategorija: Showbiz // Autor: //

Princ Harry (33) je dva dana prije vjenčanja s bivšom glumicom Meghan Markle (36) prošle subote, vodio duži i prilično emotivan telefonski razgovor s bivšom djevojkom Chelsy Davy (32) s kojom je, s kraćim prekidima, u vezi bio sedam godina, prenosi Vanity Fair. Par je bio zajedno od 2004. do 2011., a prekinuli su jer se ona, kako je više puta rekla, nije mogla nositi s medijima koji su ih pratili u stopu. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Vojvoda od Sussexa je dizajnericu nakita Chelsy pozvao na ceremoniju vjenčanja u kapelu St. George, ali joj je navodno napomenuo da ne želi da dođe na zabavu od 200 ljudi koju je za njega i Meghan odmah nakon vjenčanja u Frogmore Houseu organizirao njegov otac, princ Charles (69).


Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itfoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Britanski Vanity Fair piše da je Harry rekao Chelsy u telefonskom razgovoru da je vrijeme da krene dalje i da se nada da će ostati prijatelji s obzirom na vrijeme koje su zajedno proveli, a bilo je i suza. Iako se na licu Harryjeve bivše tijekom ceremonije mogla iščitati nelagoda, pa je dizajnerica na vjenčanju izgledala kao da je na rubu plača, navodno je tijekom crkvenog prijema dala kompliment Meghan, čestitala joj i rekla da lijepo izgleda.

Time je pokazala da među njima nema 'zle krvi', iako su njezini prijatelji ispričali da je na dan vjenčanja od jutra plakala pa se mislila i ispričati i ne doći na ceremoniju.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

foto: Toby Melville Photo/Press Association/PIXSELL

Day je inače ostala u dobrim odnosima i s Harryjevim bratom princom Williamom(35) i Kate Middleton (36), pa je i nakon prekida s njim 2011. bila i na njihovom vjenčanju.

Concert For Diana - London | Autor: Duncan Raban/Press Association/PIXSELLfoto: Duncan Raban/Press Association/PIXSELL

Nakon tog vjenčanja nagađalo se i da je vojvoda od Sussexa zainteresiran za sestru vojvotkinje Kate, Pippu Middleton (34), no to očito nije bilo točno. Inače, Chelsy nije jedina Harryjeva bivša koja je prisustvovala ceremoniji vjenčanja, osim nje je došla i glumica Cressida Bonas (29) s kojom je princ proveo dvije godine.