BH Clubbing
Bila je beskućnica, rastajala se tri puta, a sada ljubi kolegu koji ima još tragičniju životnu priču?
Datum: Nedjelja, 03.06.2018. // Broj pregleda: 1143 // Kategorija: Showbiz // Autor: //

Keanua Reevesa i Halle Berry gledat ćemo u filmu “John Wick: Chapter 3” , a navodno ih pored poslovne suradnje i prijateljstva veže i još nešto više.

Nakon što je prije nekoliko dana u javnost dospjela informacija da će se Keanu Reevesu i Anjelici Huston u trećem nastavku filma “John Wick: Chapter 3” pridružiti i Halle Berry, strani tabloidi sada su se raspisali i o novoj holivudskoj romansi vezanoj za upravo dva spomenuta glumačka imena.

Naime, tabloidi tvrde da je na snimanju planula romansa između Halle i Keanua. Navodno su se počeli viđati još prije nego što su krenuli zajedno raditi, a kad su počeli provoditi više vremena zajedno, shvatili su da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Izvori bliski glumcima tvrde da su Keanu i Halle savršen par. Glumici se najviše sviđa što se njezin kolega trudi svoj privatni život sakriti od očiju javnosti te čvrsto stoji na zemlji unatoč svoj slavi. No ima i onih koji su sve navode o njihovoj vezi opovrgnuli te tvrde da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Iza Halle tri su braka. Onaj s Olivierom Martinezom, Ericom Benetom i Davidom Justiceom. Majka je kćeri Nahle i sina Macea. Iako je danas slavna i zarađuje milijune, ni za nju stvari nisu uvijek bile tako bajne. Sa samo 21. godinom života bila je beskućnica.

Naime, nakon što je dobila titulu Miss Ohija, poželjela je razvijati svoju karijeru u New Yorku. No modnim agentima nije se svidjela na prvu, novac koji je uštedjela ubrzo je potrošila, pa je, pošto nije mogla plaćati stan, neko vrijeme živjela u prihvatilištu za beskućnike.

No još tužniji život od nje imao je Keanu. Zbog oca narkomana imao je teško djetinjstvo, a njegov prijatelj River Phoenix preminuo je u 23. godini godini nakon što se predozirao.

Sa zaručnicom Jennifer Syme 1999. godine čekao je bebu, no nažalost, osam mjeseci kasnije njihovo dijete rođeno je mrtvo. Tuga ih je shrvala pa su ubrzo prekinuli, a Jennifer je 18 mjeseci kasnije poginula u prometnoj nesreću. Od tada izbjegava ozbiljne veze.

Pored svega, njegova sestra bolovala je od leukemije, no uspjela se izliječiti, prenosi Dnevnik.hr.

Tko zna, možda su Keanu i Halle nakon svega jedno u drugome pronašli utjehu.

Halle Berry u filmu ”John Wick” će utjeloviti glavni ženski lik – Sofiju, a na velikom platnu pored nje gledat ćemo još i Iana McShanea, Laurencea Fishburnea, Lancea Reddicka i Ruby Rose. Premijera filma bit će 17. svibnja 2019. godine.

Datum: Nedjelja, 03.06.2018.
Broj pregleda: 1143
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: jabuka.tv

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (402)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Rihanna šokirala obožavatelje: Vraća nacrtane obrve u trend
Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se besprijekornom linijom, no tvrdi da nikad ne vježba
Predivna Adriana Lima privlači pažnju gdje god se pojavi
Nika Fleiss objavila fotografiju na kojoj je u toplesu
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping