BH Clubbing
Vanna ekskluzivno za Bljesak: U Mostaru pripremam koncert za pamćenje uz puno interakcije s publikom
Datum: Utorak, 05.02.2019. // Broj pregleda: 1488 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: //

Nakon više od 10 godina glazbena diva Vanna dolazi u Mostar, a o tome koliko ju publika željno iščekuje pokazuje i činjenica da su ulaznice za njezin koncet u HKD Herceg Stjepan Kosača zakazan za 13.2.2019. skoro rasprodane. „Tako je, veoma smo zadovoljni prodajom ulaznica, što smo i očekivali obzirom da je ovo prvi Vannin nastup nakon više od 10 godina kojeg smo organizirali uz generalno pokroviteljstvo HT Eroneta. No ukoliko niste došli do svoje ulaznice, na blagajni Kosače još uvijek možete naći ograničen broj karata po cijenama od 20 KM i 25 KM (VIP).“, komentirali su iz agencije Orion koja organizira koncert.

Uz HT Eronet, Vannu u Mostaru dočekuju i Restoran Radobolja koji će pjevačicu ugostiti uz svoje prepoznatljive kulinarske delicije te zavidnu vinsku kartu, a domaćin Vanninog boravka će biti Hotel Mepas.  Uz to pokrovitelji koncerta su i voda Leda, kao i kompanija Binvest, a sve o Vanninom nastupu možete pratiti putem medijskih pokrovitelja koncerta: BHClubbing, Bljesak.info, Elite media, Običan Radio i Dnevni list.

Povodom svog dugo očekivanog dolaska u Mostar i nastupa pred mostarskom publikom, Vanna je rado ekskluzivno za Bljesak odgovorila na pitanja naše redakcije.

Nije tajna da mi rado slušamo Vannu, no što Vanna voli slušati? Kakvu glazbu birate u slobodno vrijeme?

Volim slušati aktualnu glazbu, pratim novu  produkciju. Vrlo često slušam i što mi kćer pušta. Volim biti u toku.

A što u pozadini svira dok obavljate kućanske poslove? Recimo dok se u kući nešto fino kuha?
Ne slušam ništa jednostavno zato što se tada koncentriram na kuhanje, a to bi uz slušanje glazbe bilo teže moguće. (smijeh)

Kako biste opisali svoju karijeru koja evo, uspješno, traje više od 20 godina na regionalnoj glazbenoj sceni?

Teško je sebe nakon toliko godina ocijeniti. Sa glazbom mi je od prvih početaka krenulo jako dobro, no sjećam se bilo je tu uspona i padova. Nadam se da nisam bila na nekom dnu, ali mi se jednako tako čini da nismo bili ni na samom vrhu, bez obzira što top ljestvice pokazuju drugačije. Ono što je važno u tome jest da je ispravno baviti se s onim što volite ili ste talentirani,  i da vas u tome ne trebaju voditi top ljestvice uspješnosti da bi bili sretni i ispunjeni.  Volim što je upravo glazba bila moj prirodni odabir.

Vjerujemo da publika nikad nije prežalila E.T. Kako gledate na to razdoblje? Ima li šanse da možda E.T. i Vanna opet ponovo nastupe?

Rekla bih da možda i ima šanse da nastupimo skupa, ali nisam primijetila da ima potrebe. (smijeh) Svatko od nas ima svoje glazbene karijere, a pjesme od ET svakako možete čuti i na mojim koncertima.

Što biste izdvojili kao najbolji trenutak karijere?

Ja bih rekla da je to bio prošlogodišnji nastup sa Andreom Bocellijem u zagrebačkoj Areni. Cijela moja glazbena karijera vodila me jednom takvom trenu u kojem sam beskrajno uživala i bila jako ponosna na svoj dosadašnji rad i na tu činjenicu da s takvom svjetskom zvijezdom i još većim umjetnikom nastupam al pari na njegovom koncertu.

Uz ovako zavidnu karijeru, zasigurno je izazovno uskladiti obiteljske i poslovne obveze. Kako uspijevate u tome?

Otprilike kao što to radi svaka žena koja ima obitelj, djecu i posao. Uglavnom tako da ne stavljaš sebe na prvo mjesto u svakom trenutku nego stavljaš one koje voliš , a to su djeca i suprug. Cijela ta koncepcija obitelji mi je dosta važna, tako da to zapravo radim sa lakoćom. Ponekad samo imam osjećaj da mi nedostaje vremena i da se uvijek negdje žurim i da nigdje ne stižem na vrijeme. (smijeh)   

Sigurni smo da naše čitatelje zanima i što mogu očekivati od vašeg koncerta 13.2.,  u HKD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Kakav će biti program koncerta?

Onakav kakav treba biti kad u jedan takav grad ne dolazite često - presjek moje karijere od početaka do aktualnog singla, vrhunski odsviran i nadam se isto tako otpjevan uz puno interakcije s publikom.

Dakle, Vannin koncert u Mostaru će biti....

...za pamćenje!

Vidimo se 13.2. uz #VannaUKosačiDatum: Utorak, 05.02.2019.
Broj pregleda: 1488
Kategorija: Zanimljivosti
Autor:
IZVOR: bljesak.info

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
Nećakinja princeze Diane (29) udaje se za tajkuna (61): "Skroman je i ponizan"
Legenda o današnjim NBA zvijezdama: Prestanite biti razmažene kujice
Oskarovka vodila popularni show, svu pažnju ukrala njezina dekoltirana haljina
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping