BH Clubbing
Nekoliko znakova koji će vam jasno pokazati da li ste više od prijatelja
Datum: Srijeda, 19.06.2019. // Broj pregleda: 480 // Kategorija: Lifestyle // Autor: Foto:google.ba //
Stranica Bustle sa nekoliko primjera pokazat će vam da li ste vas dvoje samo prijatelji ili ste ipak prešli granicu i krenuli prema dubljem i romantičnijem odnosu. Ovakve situacije su nerijetko jako zbunjujuće i stoga ih je važno razjasniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Maštate o njemu kada niste skupa. Često uhvatite sebe kako razmišljate o njemu onda kada ste na poslu, s drugim ljudima ili u kući. Kada ste zajedno, iskre "lete na sve strane", a kada niste, onda razmišljate o zajedničkim situacijama i razmišljate o tome kada ćete ih ponovo vidjeti.

Ranije ste mogli razgovarati o svemu, uvijek ste jedno drugom davali savjete i bez problema ste rješavali nedoumice. Ali ako se stresete ili smrknete kada on počne spominjati svoju novu vezu ili neku novu osobu u njegovom životu, to znači da ste ljubomorni i da vam on nije samo prijatelj. U momentu kada vam počnu smetati ljubavni interesi vašeg prijatelja, vrijeme je da se izmaknete i pokušate shvatiti šta je on vama zaista.

"Linija je tanka što se tiče mnogih stvari, ali pogled vam obično može reći mnogo više nego što mislite", kaže seksologinja Danielle Sepulveres dodavši da pogled često može izazvati dobre vibracije, čak i ako ne shvatamo šta se tačno dešava. Sepulveres naglašava kako je jako važno obratiti pažnju na pogled, jer on govori više nego što mislimo.

Ako jedva čekate da ga vidite bez obzira na doba dana, onda vjerovatno želite nešto više. Jedan od najvećih znakova da vam se neko sviđa jeste činjenica da ga jedva čekate vidjeti.

"To je definitivno najveći znak. Imam puno prijatelja ali nikada nisam osjećao nestrpljenje i želju da nekoga od njih vidim, koliko sam jedva čekao da vidim nju", kaže autor Rob Alex dodavši kako je vrlo moguće da ćete nalaziti izlike da tu osobu sretnete i vidite, te da to vrlo često govori više no što mislite.

Ako imate potrebu da dotaknete osobu koja vam je samo prijatelj, ili ste nekad razmišljali o tome kako bi ga bilo poljubiti, onda on za vas definitivno nije samo prijatelj. Razmislite, da li smatrate da trebate biti zajedno i da biste bili dobar par? Ako vam ovakve stvari često okupiraju misli, onda je vrijeme da prihvatite činjenicu da ste daleko od "samo prijatelja".

"Zamislite situaciju ovako. Desilo vam se nešto lijepo ili ružno, uzbuđeni ste ili jako tužni. Morate nekome javiti šta se desilo. Ako je ta osoba prva od vaših prijatelja koju odlučite nazvati kada se nešto desi, moguće je da je ona za vas više od prijatelj", kaže psiholog Nikki Martinez dodavši kako je prva osoba koja vam pada na pamet kada vam se nešto desi uglavnom i vama najbliža osoba prema kojoj gajite posebne osjećaje.

Naposlijetku, ako često pišete poruke jedno drugom, vrijeme koje provodite skupa vam nije dovoljno i jedva čekate da ga vidite opet, onda je sve jasno. Ukoliko ste se već doveli u situaciju gdje se pitate da li ste nešto više i gdje vagate sve situacije i osjećaje, vrijeme je da raščistite stvari sa sobom.
Datum: Srijeda, 19.06.2019.
Broj pregleda: 480
Kategorija: Lifestyle
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: klix.ba

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
UEFA donijela odluku. Evo kad će se nastaviti prvenstva i Liga prvaka
Ryan Reynolds dio prihoda od prodaje svog gina donira konobarima koji su dobili otkaz
Demi Rose skinula grudnjak pred kamerama pa poslala snažnu poruku
Shrvana Tina Walme: Zbog korone ne radim, a sad i ovo. Ljutnja, tuga, strah...
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Pornozvijezda otkrila kako joj izgleda prosječan dan na poslu (1298)
Demi Rose skinula grudnjak pred kamerama pa poslala snažnu poruku (360)
Žanamari pozirala u grudnjaku ispred frižidera: Treba mi još jedan hladnjak (322)
Gramatičko pitanje zadalo probleme i lovcu i natjecatelju Potjere, biste li vi znali? (297)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Nekoliko znakova koji će vam jasno pokazati da li ste više od prijatelja
Ljubavna veza 74-godišnje bake i 20-godišnjeg mladića: Uživamo u našoj vezi
Razlozi za prekid: Za Bika je to nepoštivanje, Lav mrzi dosadu
Velike su šanse da imate psihopata među Facebook prijateljima, evo kako to saznati
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping