BH Clubbing
Riskirao život zbog Instagrama: Mladić se bez užeta popeo na najvišu zgradu EU-a
Datum: Utorak, 09.07.2019. // Broj pregleda: 242 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: Foto:google.ba //
Nevjerojatan prizor zatekao je rano jutros stanovnike Londona koji su u nevjerici gledali mladića kako se bez užadi, vlastitim rukama, penje na 309,6 metara visok neboder The Shard, nekoć poznat kao London Bridge Tower. Nakon što je došao do posljednjeg, 95. kata, policija ga je dohvatila i vratila na tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


George King ima 19 godina i dolazi iz Oxforda, a penjanje na najviši neboder Velike Britanije i Europske unije te petu najvišu građevinu Europe aktivno je planirao mjesecima. San o penjanju na The Shard rodio se, kaže, kad je kao 13-godišnjak došao na izlet u London i prvi put ugledao neboder.

View this post on Instagram

Freesolo the shard. 45mins. A lot of misinformation about suction cups in the media at the moment. Here is a little snippet video. Enjoy 💚 I was thirteen and on a school trip when I first laid eyes on The Shard. I felt an immediate passion to climb it - the same type of passion I want to the world to feel. In the past I’ve been called a daredevil, an adrenaline junkie, a reckless teenager and much more. I’ve always found that these names come from those who are ignorant or misunderstood about what I really do and why. It takes years of training and careful preparation to be where I am today, and this practice is achievable only because I see myself as someone who has followed a respectable passion, albeit an unusual one. I believe that every single one of us has a gift. Your mission is to find that gift, make it your passion, and then make it your purpose. Since my climbing began, I’ve gone to places I never knew existed, met people I’ll never lose touch with, and experienced things I could never have foreseen. Press are welcome to use footage at no cost as long as I am directly informed before publishing/broadcasting. * #ontheroofs #rooftopkillers #chasing_rooftops #chasing_cranes #urbex #urbexuk #urbanclimbing #rooftop_crew #basejump #shard #shardview

A post shared by ᏩᎬᎾᎡᏩᎬ KᏆNᏩ (@powers.of.passion) onZa svoju opasnu avanturu pripremao se, priznaje, svakodnevnim četveromjesečnim odlascima u izvide. Zbog ovog se pothvata čak i preselio u London kako bi što lakše mogao utvrditi sigurnosne propuste. Brzo ih je našao i zaključio da je policajaca i čuvara najmanje u 5 ujutro. Pred neboderom je u proteklim mjesecima izveo pravi mali teatar pa ga je obilazio u odijelu, na štakama, u odjeći za trčanje...

Na 95. kat se popeo za samo 45 minuta, bez ikakvih pomagala, a za policajce koji su ga spriječili da stigne do najvišeg tornja, rekao je da su bili jako ljubazni. "Nisu vršili pritisak na mene, ne želim zvučati bahato, ali mislim da su bili jako impresionirani", rekao je George za Daily Mail i dodao da ga na kraju nisu uhitili.

View this post on Instagram

If you want a thing bad enough To go out and fight for it, Work day and night for it, Give up your time and your peace and your sleep for it If only desire of it Makes you quite mad enough Never to tire of it, Makes you hold all other things tawdry and cheap for it If life seems all empty and useless without it And all that you scheme and you dream is about it, If gladly you'll sweat for it, Fret for it, Plan for it, Lose all your terror of God or man for it, If you'll simply go after that thing that you want. With all your capacity, Strength and sagacity, Faith, hope and confidence, stern pertinacity, If neither cold poverty, famished and gaunt, Nor sickness nor pain Of body or brain Can turn you away from the thing that you want.

A post shared by ᏩᎬᎾᎡᏩᎬ KᏆNᏩ (@powers.of.passion) onIako ga smatraju nesmotrenim i opasnim, George tvrdi da je profesionalac, a svaki video na njegovu YouTube kanalu počinje upozorenjem za sve gledatelje koji pogrešno misle da bi mogli pokušati isto. "Potrebne su godine treniranja i pažljive pripreme da bih došao do ovoga što sam danas. Ovo mogu izvesti samo zato što sam slijedio svoju strast, iako je neobična", rekao je George.

Inače, neboder koji gleda na London Bridge u vlasništvu je milijardera iz Katara koji su danas, potaknuti nevjerojatnim sigurnosnim propustima, pokrenuli i istragu. Još više zabrinjava činjenica da se The Shard nalazi na popisu građevina s najvećom opasnosti od terorizma.

Tags:
Datum: Utorak, 09.07.2019.
Broj pregleda: 242
Kategorija: Zanimljivosti
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Začinite si Noć vještica uz ove tri vruće seks poze (18+)
Velikan spreman za novi početak: Mandžukić u napad, Allegri na klupu?
Kanyea razbjesnila izazovna haljina Kim Kardashian: "Seksi je, ali za koga?"
Brazilski mediji: Prelijepa Hrvatica zavela je Neymara
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Hana Hadžiavdagić pokazala tijelo u badiću: "Muž kaže da podsjećam na J.Lo" (710)
Senidah oduševila fanove novim izgledom: "Nikad nisam vidio ljepšu ženu" (343)
Bandić posjetio Kristinu Mandarinu, ona ga odmah tražila uslugu (331)
Brazilski mediji: Prelijepa Hrvatica zavela je Neymara (266)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Začinite si Noć vještica uz ove tri vruće seks poze (18+)
Velikan spreman za novi početak: Mandžukić u napad, Allegri na klupu?
Kanyea razbjesnila izazovna haljina Kim Kardashian: "Seksi je, ali za koga?"
Brazilski mediji: Prelijepa Hrvatica zavela je Neymara
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2019. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping