BH Clubbing
Što igrati kad ste u karanteni?
Datum: Utorak, 16.03.0202. // Broj pregleda: 934 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: Foto:google.ba //
KAKO stvari stoje, uskoro ćemo svi provoditi puno više vremena u zatvorenom prostoru, a to pred nas stavlja pitanje - što raditi.

Seks je uvijek opcija, ali nemojmo se zavaravati, osim ako niste u svježoj vezi, većinu vremena provodit ćete na trosjedu ispred televizora, gledajući filmove i proždirući hranu koju ste nagomilali kao da čekate zombi apokalipsu.

Budući da smo filmove već odradili, vrijeme je da se pozabavimo još jednim vidom zabave, a to su videoigre koje već ionako proždiru prevelik dio našeg slobodnog vremena. Naravno, i ovog smo se puta držali prigodne tematike s ponekim izletima u nepoznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Možda nije bila najveći prošlogodišnji hit, ali priča o avanturama brata i sestre u vrijeme haranja kuge idealno je rješenje za ovo "karantensko vrijeme". Iako se radi o kvalitetno uravnoteženoj stealth igri iz trećeg lica, najsnažniji dio igre upravo je priča o mladim junacima i njihovoj polaganoj transformaciji izazvanoj događajima s kojima se susreću.

Stoga, ako niste nabrijani na suludu akciju već tražite nešto suptilnije (i niste alergični na prizore velikog broja štakora), hvaljena i nagrađivana igra francuskog razvojnog tima Asobo Studio mogla bi biti idealan izbor za vas.

Malo je koja igra toliko podijelila publiku i kritiku kao što je to slučaj s novom igrom Hidea Kojime. Ovisno o tome kojoj skupini pripadate, ovo je neupitno remek-djelo i jedna od najboljih i najneobičnijih igara svih vremena, jedinstvena i neopisivo dosadna igra ili jednostavno neopisivo dosadna igra.

A samu igru vrlo je teško opisati jer ništa slično niste igrali. U svojoj srži je klasična open world igra iz trećeg lica, ali postapokaliptična priča toliko je zapetljana da ju je gotovo nemoguće sažeti, no pokušat ćemo.

Uglavnom, radnja prati kurira koji u razrušenom svijetu pokušava ujediniti preživjele i spojiti ih u mrežu kako bi napokon započela izgradnja novog svijeta, a sve to čini boreći se protiv pobunjenika, nemilosrdnog krajolika i duhova (Beached Things) koji su se pojavili kao posljedica katastrofe nazvane Death Stranding.
Tags:
Datum: Utorak, 16.03.0202.
Broj pregleda: 934
Kategorija: Zanimljivosti
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping