BH Clubbing
Britney se javila snimkom nakon psihijatrije: "Prijete smrću mojoj obitelji"
Datum: Srijeda, 24.04.2019. // Broj pregleda: 1305 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Nakon što je šokirala izgledom poslije napuštanja ustanove za psihičko zdravlje u koju se navodno sama prijavila, Britney Spears obratila se fanovima putem snimke na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Htjela sam vas pozdraviti jer su priče otišle izvan kontrole. Wow!!! Ima tračeva, prijetnji smrću mojoj obitelji i timu, toliko se ludih stvari priča. Pokušavam uzeti trenutak za sebe, ali sve postaje samo teže zbog svega što se događa. Ne vjerujte svemu što čujete i pročitate. Te lažne mailove napravio je Sam Lutfi prije mnogo godina... Nisam ih ja pisala. On se pravio da je ja i komunicirao s mojim timom putem lažnih mail adresa. Moja situacija je jedinstvena, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje za mene u ovom trenutku", objasnila je.

View this post on Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on



"Možda ne znate ovo o meni, ali ja sam snažna i zalažem se za ono što želim. Vaša ljubav i predanost je nevjerojatna, ali ono što sad trebam je malo privatnosti da se mogu nositi sa svim teškim stvarima koje je život nanio na moj put. Ako biste mi to mogli omogućiti, bila bih vam neizmjerno zahvalna. Volim vas", poručila je Britney uz snimku.

"Volimo te, Britney", poručili su joj fanovi, ali i brojni kolege poput pjevačice Miley Cyrus.

Za Uskrs se pjevačica prvi put pojavila u javnosti, a njeni obožavatelji šokirani su njenim izgledom.

Snimljena je s dečkom Samom Asgharijem u hotelu Montage na Beverly Hillsu potpuno raščupana, razmazane šminke i zbunjena. Asghari ju je štitio od okupljenih fotoreportera u koje je ona prazno zurila.

U ustanovu za psihičko zdravlje prijavila se jer se teško nosi s očevom bolešću.
Datum: Srijeda, 24.04.2019.
Broj pregleda: 1305
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
VIDEO Đoković: Ne želim zvučati bahato, ali mislim da mogu osvojiti Golden Slam
VIDEO Hazard odbio 52 milijuna godišnje za povratak na teren: Imam dovoljno novca
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Britney se javila snimkom nakon psihijatrije: "Prijete smrću mojoj obitelji"
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping