BH Clubbing
Hotel Brotnjo, Čitluk
Hotel Brotnjo
Facebook profil: Hotel Brotnjo


Facebook profil: Hotel Brotnjo
Lokal
Hotel Brotnjo
Grad
Čitluk
Adresa [Mapa]
Kralja Tomislava 2
Tip lokala
Hotel
Vrsta muzike
Pop, Domaća, Zabavna
Kapacitet
Radno vrijeme
6:30 – 23:00h
Kontakt
+387 (0)36/640-036
Broj posjeta
6357
Ocjeni klub (Glasova: 8)
0

Opis lokacije
Hotel Brotnjo se nalazi u centru Čitluka, na glavnoj prometnici Mostar-Međugorje, Mostar-Ljubuški.
Ostale napomene
Zahvaljujući bogatstvu sadržaja, mirnoj i ugodnoj atmosferi, ljubaznom osoblju, kao i vrhunskoj gastronomskoj ponudi hotel Brotnjo je 27.09.2007.godine primljen u IHRU, (međunarodnu asocijaciju hotelijera i restoratera) što je zasigurno dokaz kvalitete ovog hotela, kao i motiv za daljnje unapređivanje ponude i osluškivanje potreba naših gostiju.

U hotelu Brotnjo je uveden itegrirani sustav upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008 i sustav upravljanja sigurnošću hrane HACCP. Naš hotelski restoran dobitnik je „Grimizne kugle“, nagrade za najljepše uređen ugostiteljski objekt u BiH za 2009.godinu, i „Zlatne ugostiteljske krune“ za 2009.godinu kao najbolji restoran u sklopu hotela u Bosni i Hercegovini.

U sklopu hotela Brotnjo nalaze se: Wellness Spa Centar (bazen, saune, masaže, fizikalna terapija, solarij, razni beauty tretmani), Fitness dvorana, restoran, svečana dvorana, 2 vrtne terase, hercegovačka konoba, caffe bar, 2 kongresne dvorane.

Sveukupno gledajući sve su ovo sadržaji prilagođeni potrebama poslovnih ljudi, gostima željnih opuštanja, kao i onima koji žele provesti ugodne trenutke druženja s obitelji i prijateljima ili poslovnim partnerima.

Hotel „Brotnjo“ raspolaže s 38soba s ukupno 88 ležaja, od čega su 2 jednokrevetne, 23 classic, 10 superior soba, 2 apartmana i 1 delux sobu. Svaka soba opremljena je vrhunskim klasičnim namještajem, klima uređajem, telefonom, mini barom, LCD televizorom s mogućnošću praćenja satelitskog programa,kao i internetskog povezivanja / Wi-Fi.
Svi gosti imaju na raspolaganju gratis korištenje hotelskog bazena i fitness centra.
Hotel je u potpunosti klimatiziran.
PROČITAJ VIŠE
 
Najava događanja
Najava događanja u Hotel Brotnjo
U "Hotel Brotnjo" nema aktualnih najava događanja.
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping