BH Clubbing
Bijelo dugme @ Lucullus Music Bar, Mostar
Opis događanja
Ljubitelji kultnog benda Bijelo dugme konačno dolaze na svoje jer imaju priliku uživati u tematskoj večeri posvećenoj upravo ovom legendarnom bendu.

Slušaonica Bijelog dugmeta prilika je da još jednom utvrdite gradivo o rock skupini koja je pomjerila granice i uspostavila nove standarde te ispisala povijest rock glazbe.

Album "Kad bi bio bijelo dugme" objavljen je prije čak 41 godinu, a njegova naslovna, od ukupno šest pjesama, dala je ime bendu koji se do tada nazivao Jutro. Aktivno su nastupali do 1989. godine i izdali devet studijskih albuma, a u ulogama pjevača bili su Mladen Vojičić Tifa, Alen Islamović i, za publiku nikad prežaljeni, Željko Bebek koji je uz Gorana Bregovića bio najistaknutiji član benda.

Upravo kontroverze oko njihovog odnosa, političnost benda i originalnost pjesama i danas zabavljaju fanove te pune novinske stupce, a više o ovim i drugim zanimljivostima možete čuti na Slušaonici Bijelog dugmeta koja će se održati u subotu 24. siječnja u popularnom Lucullus Music Baru.

Priča o popularnim Dugmićima počinje oko 21 sat i ulaz je slobodan za sve ljubitelje benda koji i danas, zahvaljujući energiji koju posjeduje, može potaknuti kvalitetnu glazbenu priču u svim državama bivše Jugoslavije.
Lokal
Lucullus Music Bar
Grad
Mostar
Adresa [Mapa]
Dubrovačka bb
Kad
SUBOTA, 24.01.2015. 21:00
Nastupa
Vrsta muzike
Ulaz
Slobodan
Broj posjeta
5678

Foto galerije od lokala
Foto galerije Lucullus Music Bar
Lucullus Music Bar
(19.12.2014.)
Večer dobre glazbe u Mostaru
Lucullus Music Bar
(13.12.2014.)
Acoustic duo - Vjeka 'N' Dane
Lucullus Music Bar
(28.11.2014.)
Otvaranje - Lucullus Music Bar
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping