BH Clubbing
Legenda o današnjim NBA zvijezdama: Prestanite biti razmažene kujice
Datum: Srijeda, 25.12.2019. // Broj pregleda: 276 // Kategorija: Sport & Fun Sport // Autor: Foto:google.ba //
GILBERT ARENAS na početku stoljeća bio je vrlo dobar NBA igrač. Igrao je za Golden State, Washington, Orlando i Memphis, a karijeru je prije šest godina završio u Kini.

Tri puta je nastupio na All-Star utakmici, a 2007. upao je u drugu najbolju NBA petorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Arenas je uvijek bio poznat kao netko tko nema dlake na jeziku, a njegov podcast je upravo zbog toga jako popularan u Americi.

Arenas se osvrnuo na ponašanje današnjih NBA igrača, a povod je bila situacija kad je igrač Washingtona Isaiah Thomas ušao u žestoku raspravu s navijačima pa je zbog toga dobio suspenziju.

Jedan od navijača je Thomasu pokazao oba srednja prsta i tri puta ga je glasno opsovao. Bek Washingtona je otišao do tog navijača kako bi raspravio situaciju.

"Promašio sam prvo slobodno bacanje, a pogodio drugo. Zatim je jedan od navijača pokazao oba srednja prsta prema meni i tri puta glasno viknuo: 'Jebi se, kujo!' Rekao sam mu da to ne radi. Odgovorio mi je: 'Žao mi je, samo sam želio sladoled'", pokušavao se obraniti Thomas.

To mu nije uspjelo i NBA liga ga je kaznila s dvije utakmice suspenzije. Povodom te situacije oglasio se i Arenas, a njegove riječi su bile baš brutalne.

''Žao mi je, ali igrači moraju prestati s ovim ludim sranjima. Plaču zbog navijača? NBA liga mora prestati nagrađivati ove užasne luzere. 'Tvoja žena je kurva' i 'jebi se' boli ih više nego kad gube 20 razlike. Jeste li primijetili kako oni sve čuju dok se razvlače po parketu? Nikad nećete čuti igrača da se žali dok pobjeđuje. Taj igrač postaje Shannon Sharpe, a navijač postaje Skip Bayless (slavni dvojac američkih sportskih analitičara, op. a.). Njihov novac se obraća navijačima (zašutite dok vas ne kupim sve, a oni se nude djevojkama i na kraju šalju brojeve čirlidersicama) i sve je super dok se pobjeđuje. No kad dobiju šamar, onda postaju djevojčice. Postaju nesigurni kad navijači viču na njih. Ti navijači Sixersa govorili su Thomasu da je nizak i on im se nakačio na vrat. To što su mu govorili meni je normalno za protivničke navijače. U karijeri sam slušao da je Shaq imao seks s mojom djevojkom svaki put kad bih igrao u Indiani. Čak su nosili i majice s tim natpisom. Zamislite kako je šutirati slobodna bacanja dok gledaš taj prizor. U Bostonu su mi vikali da sam crnčuga. Volio bih da sam tad imao priliku sukobiti se s tim navijačima. Pretvorio bih se u Denzela Washingtona iz filma Training Day. Slušajte me dobro, ovo sam rekao svim kujicama, mislite da možete nešto protiv mene? Dozvolite navijačima da rade ono u čemu su najbolji sve dok ne dolaze u kontakt s vama. Platio sam 10 tisuća dolara za to mjesto uz parket i ima da vičem što ja hoću", poručio je Arenas putem svog Instagram profila.
Datum: Srijeda, 25.12.2019.
Broj pregleda: 276
Kategorija: Sport & Fun Sport
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (402)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Legenda o današnjim NBA zvijezdama: Prestanite biti razmažene kujice
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping