BH Clubbing
Ljubavni horoskop za kolovoz: Plima emocija, zbunjenost i promjene, evo na što posebno paziti
Datum: Utorak, 01.08.2017. // Broj pregleda: 1335 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
Kolovoz 2017. nije mjesec stabilnosti već osvještavanja što zapravo želimo

Ovaj mjesec će biti vrlo poseban jer nam stižu dvije pomrčine. Sunce i Mjesec intenzivirat će naše emocije u tolikoj mjeri da nećemo znati kako reagirati pa moramo biti oprezni da ne povrijedimo sebe ni druge. Evo što očekuje svaki znak i na što mora posebno pripaziti:

Ovan

Najbolja strategija za Ovnove ovoga mjeseca je gledati širu sliku. Dvije pomrčine (Sunce i Mjesec) znače da emocije postaju intenzivne, što može dovesti do dodatne drame ako niste oprezni. Nakon 12. kolovoza možete biti jako zbunjeni zbog djelovanja retrogradnog Merkura. Sredinom mjeseca možete očekivati prave borbe jer se nježna Venera suprotstavlja opsesivnom Plutonu. To nije nužno loše ako odnos ima zdrave temelje i ako i u svađi ostanete hladne glave.

Bik

Jedna pomrčina nastupa 7., a druga 21. kolovoza što će u vama izazvati snažne emocije. Ono što je najvažnije u tom periodu jest način na koji ćete iskazati i obraditi vaše emocije. Zbog mnogo lunarne aktivnosti vjerojatno ćete se osjećati zasićeno pa nećete moći procijeniti što doista želite, a što trebate. Umjesto da težite sigurnosti u vezama, potrudite se da ih učinite cjelovitijima.

Blizanci

Vaš vladajući planet Merkur kretat će se retrogradno (unazad) što znači da je sva komunikacija poljuljana. I vi ćete zbog predstojećih pomrčina osjetiti navalu emocija koju biste trebali kontrolirati kako ne biste bili previše zbunjeni i van kolosjeka. Dobro razmislite kamo želite ići, osvijestite to i krećite se u tom smjeru. Ovo nije vrijeme stabilnosti pa se više posvetite rastu međusobnih odnosa.

Rak

Vaš vladajući planet je Mjesec koji će imati puno posla u kolovozu. Zbog njegovog utjecaja osjećat ćete se disbalansirano i bez kontrole. Plima emocija neće vas zaobići, ali to ne znači da trebate bježati od njih već ih prihvatiti, kakve god bile. Sredinom mjeseca mogu se pojaviti trzavice u vezi, ali budite mudri i nemojte prošlost uvlačiti u sadašnjost. Sve što vam treba je sadašnji trenutak.

Lav

U ovom osjetljivom mjesecu najbolje će biti da poštujete svoje osjećaje i da ih se ne bojite iskazati. Pripazite na međusobne odnose jer će neke stvari isplivati na površinu. Sve je na vama; nemojte opravdavati svoje ponašanje uspoređujući ga s tuđim. Uronite u sebe i pokušajte otkriti zašto reagirate tako kako reagirate. Ovo je vrijeme za duboko i trajno iscjeljenje, Lavovi.

Djevica

Kolovoz će i kod vas izvući emocionalni teret koji dugo čuvate u sebi, ali to nije vrijeme da rješavate ono što vas muči već da isto samo osvijestite. Merkur će vas potaknuti da se više okrenete unutarnjem svijetu umjesto da odgovore tražite u vanjskom. Ovo moćno emocionalno razdoblje testirat će vašu sposobnost razlučivanja trenutnih nervoza i nečeg dubljeg.

Vaga

Vage čekaju velike promjene pa ako niste uzbuđeni zbog smjera u kojem se kreće vaš život, pomrčine će donijeti priliku za mijenjanje onog što vas muči. Do 15. kolovoza morat ćete se pripremiti na nešto zastrašujuće, ali nemojte se bojati već prihvatite sve pred vama jer će vam to pomoći da budete autentičniji.

Škorpion

Posljedice vaših odluka i ponašanju dolaze na naplatu pa ćete se s njima morati suočiti, htjeli vi to ili ne. U ovom periodu sve će biti intenzivnije, od osjećaja do razgovora i eventualno svađa, stoga je važno da budete nježni, kako sa sobom, tako i s drugima. Umjesto da krivite sebe ili druge, razmislite što točno želite.

Strijelac

Pazite što govorite, Strijelci! Pomrčine će kod vas izazvati bujicu osjećaja, a posljedično i riječi koje mogu ili liječiti ili povrijediti. Vaša želja da se približite drugima i ona da se povučete iz svega bore se jedna s drugom. Pokušajte ostati povezani s vašim osjećajima i nemojte ishitreno reagirati. Razmislite i razmotrite sve koliko god puta treba.

Jarac

Možda ćete ovog mjeseca biti u iskušenju uzeti previše toga na svoja leđa pa se na vrijeme zaustavite kako ne biste pali na stražnjicu. Osjećaji često usporavaju stvari jer ne slijede vašu ideju kakve bi stvari trebale biti i to je sasvim u redu. Iako će ovo zakomplicirati vaš život, istodobno će ga učiniti realnijim. Živite za trenutak i u trenutku.

Vodenjak

Između pomrčine Mjeseca 7. kolovoza i pomrčine Sunca 21. kolovoza sve će biti intenzivnije pa se od vas očekuje da se uhvatite u koštac sa svime što osjećate. Tuđe emocije ne moraju imati smisla da bi bile istinite, stoga nemojte pokušavati analizirati ono što treba jednostavno osjetiti, čuti ili poštivati.

Ribe

Pomrčine će u vama izazvati osjećaj preopterećenja, ali nemojte bježati od njih niti se zaokupljati drugim stvarima već budite realni o tome što uistinu ne štima, a što su fiks ideje. Prema vama idu zaista velike promjene, ali ako ste dezorijentirani i nepovezani s unutarnjim ja, nećete ih moći mirno prihvatiti. Budite prisutni u trenutku, smirite se i onda možete nastaviti dalje.
Datum: Utorak, 01.08.2017.
Broj pregleda: 1335
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: net.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka. Jeste li među njima?
Bosanci i Hercegovci sve manje ljetuju u Hrvatskoj, razlog nesrazmjer cijene i usluge
Osvježavajući napitak za visoke temperature
Ljudi rođeni u ovih pet horoskopskih znakova pravi su čangrizavci
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping