BH Clubbing
Ovnovima se smiješi povišica, a Djevice čeka ljubavni preporod
Datum: Ponedjeljak, 21.08.2017. // Broj pregleda: 1301 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
Novi tjedan donosi nove izazove, a financijski bi najbolje mogli proći Ovnovi, dok će se Škorpionima otvarati razne mogućnosti. Sreća u ljubavi smiješi se Djevicama, ali i Ribama, kod kojih će odnos s partnerom prijeći na višu razinu, dok je pred Lavovima fatalno poznanstvo

Porast svakodnevnih obaveza skrenut će Ovnovima misli s ljubavi i udaljiti ih od partnera. Marljivo će se primiti posla i većinu zadataka uspješno privesti kraju, a to će primijetiti i nadređeni pa bi ih mogli nagraditi povišicom ili promaknućem.

Bikovi bi trebali više vremena provoditi s partnerom i započeti razgovor kojim će riješiti sve eventualne nesuglasice. Neće imati strpljenja za obavljanje dosadnih zadataka pa bi im se mogla potkrasti i pokoja pogreška.

Blizancima će ovaj tjedan obilježiti neskladni odnosi s partnerom i ukućanima. Nikako neće uspijevati pronaći zajednički jezik pa će im dom biti poprište učestalih svađa i sukoba.

Rakovima samcima će slučajan susret donijeti mnogo uzbuđenja. Ovog će tjedna proširiti krug poznanika i učvrstiti odnose s kolegama i klijentima.

Planetarni utjecaji potaknut će Lavove da u svoj život počnu uvoditi reda. Samce koncem tjedna očekuje fatalno poznanstvo. Iako će ostvarivati dobre poslovne rezultate, neće biti zadovoljni obavljenim poslom.

Djevice prolaze kroz ljubavnu renesansu. Odnos s voljenim proživljavat će preporod, a snažna povezanost neke će parove ohrabriti na ulazak u brak.

Vagama bi se veza mogla naći na kušnji zbog treće osobe. Samci će izlazak tijekom vikenda obogatiti zanimljivim poznanstvom. No neće se dobro snalaziti na poslu, za što će odgovorna biti niska koncentracija.

Škorpioni će voditi bogat i uzbudljiv društveni život. Uživat će veći ugled u radnom okruženju pa je pogodno vrijeme za održavanje poslovnih sastanaka i vođenje pregovora.Strijelci će pred bližnje postavljati prevelike zahtjeve koje neće biti moguće ispuniti, što će biti povod nezadovoljstvu i svađama. Samci će biti prilično izbirljivi pa će svakom potencijalnom udvaraču pronaći neki nedostatak.

Za Jarce trenutačno nije pogodno vrijeme za razgovor o budućnosti veze jer bi mogli kazati nešto što ne misle. Tijekom ovog tjedna intenzivirat će se suradnja s inozemstvom, a nije isključeno ni da dobiju ponudu na neko se vrijeme preseliti zbog posla.

Vodenjacima će nedostatak samopouzdanja pokvariti ljubavne izglede. Savjetuje im se pojačan oprez prilikom ulaska u nova ulaganja ili kupoprodaju dionica. Brzopletost bi mogla prouzrokovati gubitke.

Kod Riba će odnos s partnerom prijeći na višu razinu, mogli bi se zaručiti ili preseliti u zajednički stan. Netko će im predložiti suradnju, no ne treba se zalijetati, već pažljivo proučiti svaki detalj ugovora prije potpisivanja.
Datum: Ponedjeljak, 21.08.2017.
Broj pregleda: 1301
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: tportal.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka. Jeste li među njima?
Bosanci i Hercegovci sve manje ljetuju u Hrvatskoj, razlog nesrazmjer cijene i usluge
Osvježavajući napitak za visoke temperature
Ljudi rođeni u ovih pet horoskopskih znakova pravi su čangrizavci
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping