BH Clubbing
Horoskopski znak otkriva čime iritirate ljude oko sebe
Datum: Subota, 07.10.2017. // Broj pregleda: 1478 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
Svaki znak u horoskopu ima vrline i mane, a neke će posebno iritirati sugovornike. Provjerite koji je vaš 'specijalni dar' za gnjavažu i kako se penjete drugima navrh glave tijekom komunikacije

Ovan

Izravni i netaktični

Diplomatičnost i taktičnost nepoznanice su za taj borbeni znak, koji će svakom u lice sasuti što misli ne birajući rječnik. U to će se uvjeriti svi koji zbog drugačijeg mišljenja s njima uđu u raspravu, a pogotovo ako ih uvrijede, budući da će na svoj račun dobiti bujicu pogrdnih izraza. Nagli Ovnovi ne razmišljaju o posljedicama izgovorenog, a čak i ako uvide da su pretjerali ili nisu bili u pravu isprika će im teško prijeći preko usana.

Bik

Tvrdoglavi i uvredljivi

Uporni i tvrdoglavi, ustraju u svojim stavovima i gorljivo ih brane čak i kad je jasno da nisu u pravu. Sugovornik koji im to pokuša dokazati uzalud će potrošiti vrijeme i energiju. Bikovi će ostati pri svome, inatiti se ili duriti radije nego priznati da su bili u krivu. Uvrijede li ih nečije riječi to će dobro zapamtiti i teško oprostiti. Iako trenutnom reakcijom neće pokazati koliko su pogođeni, dugo će smišljati osvetu i vratiti drugoj strani kad se bude najmanje nadala.

Blizanci

Jezik brži od pameti

Brzopleti i nestrpljivi, Blizanci su skloni nepromišljenim izjavama zbog kojih nerijetko mogu povrijediti sugovornika. Vješti na riječima, znaju se lako izvući iz neugodnih situacija u koje ih dovodi njihov predug jezik i ljubav prema ogovaranju. Brbljavošću i navikom da skaču s teme na temu znaju izluditi sugovornike, a kad počnu kukati i zanovijetati mogu postati nepodnošljivi. Nije im problem slagati kad žele postići neki cilj, no žele li izbjeći nevolje dobro je da se sjete kako su u laži kratke noge.

Rak

Skloni žalopojkama

Osjetljivi i naglašeno emotivni, Rakovi se znaju naljutiti čak i zbog najmanje sitnice i posvađati s osobama koje nisu mislile ništa loše. Jedna pogrešna riječ bit će dovoljna da zaključe kako sugovornik ima nešto protiv njih. Pretjerana im uvredljivost i sklonost burnim reakcijama često može narušiti odnose s drugim ljudima. Skloni naglim promjenama raspoloženja, u jednom će trenu biti spremni na šalu, dok će se u drugom prepustiti malodušnosti te započeti nizati žalopojke.


Lav

Hvalisavi i bahati

Središte pozornosti smatraju svojim pravom i uvijek nastoje voditi glavnu riječ. Sugovornike će prekidati bez okolišanja čak i kad nisu najbolje upućeni u temu, budući da su dovoljno bahati i uvjereni kako se njihovo mišljenje uvijek treba najglasnije čuti. Vole komplimente i ne propuštaju priliku da se pohvale svojim uspjesima, a razgovor s njima bit će ugodan sve dok im netko ne proturječi ili pokuša umanjiti njihovu važnost jer tad postaju vrlo osorni. Koliko god ih vole dijeliti na tuđi račun, ne trpe kritike na svoj.


Djevica

Sitničavi kritičari

Kao rođeni perfekcionisti gotovo nikad nisu zadovoljne postojećim stanjem pa su u razgovorima o svemu što ne valja zahvalni sugovornici sve dok se ne dotaknu osoba s kojima ih vode. Sklone cjepidlačenju i kritiziranju, drugima će pametovati zbog sitnica, no ukaže li im netko na njihove nedostatke uvrijeđeno dići nos. Savršeni su savjetnici u pragmatičnim pitanjima, ali kad je riječ o pružanju utjehe stvari se mijenjaju jer umjesto tople riječi često nude hladne komentare. Shvate li da bližnjima treba ono prvo, međuljudski odnosi postat će im kvalitetniji.


Vaga

Slatkorječivi kolebljivci

Smisao za takt i diplomaciju zaštitni im je znak pa će u svakom razgovoru nastojati pomiriti različita mišljenja i smiriti strasti između zavađenih sugovornika. Sklone vaganju argumenata, zahvalni su sugovornici u dugim raspravama, no zbog kolebljivosti nerijetko otežavaju razgovore u kojima se traži brzo izjašnjavanje i donošenje odluka. Vole biti okružene ljudima, no trebaju naučiti da će ih oni više cijeniti ako odlučno iznesu vlastiti stav makar bio nepopularan.


Škorpion

Izazivaju riječima

Nepovjerljivi i osjetljivi, nesigurnost prikrivaju samopouzdanim pa čak i oholim nastupom. Budući da nemaju tolerancije za drugačija mišljenja, njihove rasprave nerijetko završavaju žučljivim tonom. Vole verbalno izazivati te bacati masne šale i zajedljive komentare na tuđi račun. Za tom taktikom rado posežu i kad ostanu bez uvjerljivih argumenata. Skloni su osobno shvaćati stvari pa neslaganje s njihovim stavom i dobronamjerne kritike često doživljavaju kao uvredu uzvraćajući riječima koje nepogrješivo pogađaju sugovornikove najbolnije točke.


Strijelac

Bez dlake na jeziku

Entuzijastični i optimistični, vole podizati atmosferu u društvu duhovitim dosjetkama. Na njih su uvijek spremni, ali ne vode računa o tome hoće li svojim riječima povrijediti drugu stranu. Budući da uglavnom imaju dobre namjere, neće im biti jasno zbog čega se netko osjeća pogođenim zbog šaljivog ili iskrenog komentara. Vole filozofirati o svemu i svačemu, a koliko god širokih pogleda bili pokazat će drugo lice ugrozi li netko njihova najdublja uvjerenja. Trebali bi naučiti imati više takta i razumijevanja za druge ljude.


Jarac

Skloni prodikama

Prizemljeni i hladnokrvni, nemaju previše sluha za senzibilne osobe i njihove emotivne jadikovke. Neće se libiti nazvati ih slabićima i održati im podužu prodiku. Nisu tako samouvjereni kako se na prvi pogled čine. Kad njih nešto pogodi doživjet će to kao dramu, a ranjeno srce i ponos prikriti obrambenim. Svojeglavi i neskloni mijenjanju vlastitih stavova, sugovornike koji im proturječe zasut će zajedljivim komentarima, a onima čije riječi dožive kao napad ili uvredu vratiti trostrukom mjerom.


Vodenjak

Nepopravljivi ekscentrici

Puni su proturječja. Vole isticati svoje liberalne i neuobičajene stavove, no nisu nimalo tolerantni ako ih treba braniti pred neistomišljenicima. Vrlo su zanimljivi sugovornici dok se god drugi dive njihovim zamislima i povlađuju im, no žestoko reagiraju na prvi znak kritike ili ukazivanja na nedosljednosti u njihovom izlaganju. U raspravama su toliko nepopustljivi da neće pristati priznati pogrešku čak ni onda kad je svima pa i njima jasno da su u krivu. Nemaju li drugog načina izvući će se na vlastitu ekscentričnost, koju ne propuštaju naglasiti.


Ribe

Inatljivi muljatori

Na glasu kao nepraktični sanjari, u razgovoru ih se često ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep jer će u jednom trenu izjaviti jednu, a u drugom suprotnu stvar. Treba li riješiti neugodnu situaciju u kojoj su se našli, postaju vješti muljatori kojima nisu strane ni laži ni prazna obećanja. Ako ih se otkrije i pozove na red bit će skloni dramatičnim reakcijama, suzama ili inaćenju. S jedne su strane dragi i suosjećajni sugovornici, a s druge mogu ugnjaviti cijelo društvo uhvati li ih crno raspoloženje.


Datum: Subota, 07.10.2017.
Broj pregleda: 1478
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: tportal.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka. Jeste li među njima?
Bosanci i Hercegovci sve manje ljetuju u Hrvatskoj, razlog nesrazmjer cijene i usluge
Osvježavajući napitak za visoke temperature
Ljudi rođeni u ovih pet horoskopskih znakova pravi su čangrizavci
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2021. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping