BH Clubbing
Novinarka se zabunila: Slijepog Bocellija pitala je li razgledavao
Datum: Srijeda, 07.02.2018. // Broj pregleda: 1824 // Kategorija: Showbiz // Autor: V.B. //

Novinarka Nove TV Petra Fabian Kapov intervjuirala je talijanskog tenora Andrea Bocellija (59), koji 10. ožujka nastupa u zagrebačkoj Areni, u njegovoj rezidenciji u Toskani. Tijekom razgovora na talijanskom jeziku, zabunila se i pitala slijepog Bocellija je li nakon prošlog koncerta u Puli razgledavao taj grad. 

foto: Nova tv screenshot- Joj, nisam - odgovorio je pjevač novinarki i pritom nije posebno reagirao na njezino pitanje. Fabian Kapov pogriješila je kada je Bocelli rekao kako se sa svog prošlog koncerta u Hrvatskoj sjeća jako pažljive publike, ali da je uvijek u žurbi te nakon nastupa ide u garderobu, pa u hotel i odmah na put. Televizija je prikazala intervju jučer no izrezali su dio sa 'škakljivim' pitanjem prije nego što su ga objavili na internetu. Fabian Kapov radi na Novoj TV od 2010. kao dopisnica iz Pule. 

foto: Nova tv screenshot

Bocelli je tijekom intervjua istaknuo da se nada kako nije dosadio publici nakon tri koncerta koje je do sada imao. Najavio je da će kao i uvijek pokušati donijeti najbolju talijansku glazbu. 

 - Glazbu koja počiva na tradiciji opere koja je, kao što znamo rođena u Italiji. Na kraju koncerta otpjevat ću i neke od svojim pjesama koje su me proslavile - ispričao je slavni tenor. Dodao je da se njegova ljubav prema glazbi rodila dok je bio još u pelenama te da bez nje ne može zamisliti život. Tenoru je drago što je nedavno snimio pjesmu 'Perfect' s Edom Sheeranom (26) na zahtjev mladog pjevača. 

- Jako sam se razveselio jer su moje troje djece svi njegovi obožavatelji. Kad je on došao bili su presretni jer su mogli razmijeniti nekoliko riječi s njim - istaknuo je Bocelli. Pjevač je u braku s bivšom menadžericom Veronicom Berti (34) i imaju kćer Virginiju (5) dok s nekadašnjom suprugom Enricom Cenzatti ima sinove Mattea (20) i Amosa (22).

Bocelli se rodio s lošim vidom i doktori su mu dijagnosticirali kongenitalni glaukom, bolest koja je uzrok sljepila. Dolazi od poremećaja odtoka očne vodice iz očne jabučice i porasta tlaka. Počeo je svirati klavir sa šest godina, a kasnije je naučio i flautu, saksofon, trombon, gitaru, trubu i bubnjeve. Potpuno je oslijepio s 12 godina nakon nesreće na nogometnoj utakmici. Naime, udario ga je protivnički igrač i to je uzrokovalo krvarenje u mozgu te mu liječnici nisu uspjeli spasiti vid. 

Datum: Srijeda, 07.02.2018.
Broj pregleda: 1824
Kategorija: Showbiz
Autor: V.B.
IZVOR: 24sata.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Udruga Moba implementirala projekta Moba Live Music Stage 2023
Fantastičnim vikendom završeno drugo izdanje Moba Street Food Festivala
Udruga Moba uspješno realizirala projekt: Promocija tehničke kulture među djecom i mladima
Gradonačelnica Pariza: Nismo spremni za 15 milijuna ljudi na Olimpijskim igrama
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Vlatka Pokos slomila se pred kamerama zbog jednog pitanja
Novinarka se zabunila: Slijepog Bocellija pitala je li razgledavao
Neda Ukraden progovorila o seks snimkama
Thompson ne stiže brinuti o 60-ak kumčadi i petero djece
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  Impressum
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2024. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping