BH Clubbing
Ovi su horoskopski znakovi pasivno agresivni
Datum: Subota, 19.05.2018. // Broj pregleda: 2234 // Kategorija: Lifestyle // Autor: //
Pasivna agresija obuhvaća tihi otpor tuđim zahtjevima i sabotiranje tuđeg autoriteta uz izbjegavanje konfrontacije. Najčešće se izražava nečinjenjem, šutnjom, grimasama, vrdanjem, ignoriranjem i neodređenim komentarima u kojima nitko nije izrijekom spomenut, ali onaj koga se to tiče sluti da su usmjereni njemu

Ovom su obliku otpora najskloniji Ribe, Rak, Vaga i Bik, a pomalo i Djevica te Jarac, dok je Škorpion negdje na pola puta. Na suprotnom su kraju spektra lako zapaljivi i aktivno agresivni Ovan, Strijelac i Lav.

Tipični su Riba i Rak neskloni otvorenom suprotstavljanju, umjesto čega posežu za mrštenjem, žalopojkama, izigravanjem žrtve i spletkarenjem.

Ako ste im se zamjerili, morat ćete nagađati i čitati između redaka jer iz njihovog ponašanja nećete moći nedvosmisleno zaključiti tko ili što ih muči - vi ili nešto nevezano za vas.

Bik je većinu vremena pasivno agresivan prema onom s kim se ne slaže. Njegova je pasivnost posljedica lijenosti i ljubavi prema udobnosti. Dugo će biti strpljiv i čekati da se problem riješi sam, primjerice da osoba koja mu smeta ode ili se popravi i postane mu simpatična. Ako mu se ta želja ne ostvari, kad-tad će vrlo aktivno eksplodirati od gnjeva.

Vaga je vrlo perverzna kad nekog uzme na pik. Spretna je u neodređenom izražavanju pa ćete potrošiti dosta vremena pokušavajući odgonetnuti je li vas pokudila ili pohvalila (i je li uopće mislila na vas). Lukavo spletkari i može vam nauditi preko treće ili četvrte osobe. Ovo se odnosi na klasičnu Vagu kojoj je dominantna Venera, dok je saturnovska Vaga mnogo grublja i direktnija kao hibrid Jarca i Ovna.

Djevice su u početku također pasivno agresivne prema protivniku, ali imaju manje strpljenja pa brže planu. Jarac i Škorpion samo glume pasivnost, dok u stvarnosti već povlače poteze kojima će pokušati srušiti onog tko im se zamjerio ili im remeti planove.

Datum: Subota, 19.05.2018.
Broj pregleda: 2234
Kategorija: Lifestyle
Autor:
IZVOR: tportal.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka. Jeste li među njima?
Ljudi rođeni u ovih pet horoskopskih znakova pravi su čangrizavci
Vaš horoskopski znak otkriva što je najljepše na vama
Razlozi za prekid: Za Bika je to nepoštivanje, Lav mrzi dosadu
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2023. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping