BH Clubbing
Organizirani prijevoz iz čitave BiH na MOSTAR SUMMER FEST!
Datum: Srijeda, 27.02.2019. // Broj pregleda: 509 // Kategorija: Zanimljivosti // Autor: //
Nakon što su prošli tjedan najavili fenomenalan lineup Main Stage-a, Mostar Summer Fest i dalje iznenađuje i ovaj put donosi program organiziranog prijevoza za sve najvjernije fanove željne dobre zabave i nezaboravnog festivalskog iskustva.

Ideja organizacije prijevoza zaživjela je prošle godine nakon raznih upita fanova iz gradova čitave Bosne i Hercegovine. Nit vodilja je osim odličnog glazbenog i festivalskog iskustva, pružiti fanovima i odličan vikend provod. Suncem okupana Hercegovina i čarobna Neretva uz mostarske znamenitosti malo koga ostavlja ravnodušnim.

„U uvodu aftermoviea Mostar Summer Festa 2018. godine, vidimo divne prizore Mostara i okolice, te ekipe koja se odlično provela upravo na dodatnom sadržaju iz prošlogodišnje ponude organiziranog prijevoza. Dobrim iskustvom, odlučili smo se na ponovni pothvat istoga, uz suradnju s Let’s Go Travel & Events agencijom. Tri različita paketa, s mogućnošću dolazaka iz svih gradova Bosne i Hercegovine daje priliku svima da nam se pridruže na Festivalu i dožive fenomenalno iskustvo.“, objašnjavaju iz organizacijskog tima MSF-a.

Festival tako ove godine nudi tri paketa organiziranog prijevoza, pod nazivom Basic, Midi i Full Experience Paket uz kvalificirane pratitelje putovanja i vodiče. Početne točke prijevoza u oba pravca uz spavanje u hostelu te festivalsku kartu organizirane su iz čitave Bosne i Hercegovine.

Sve pakete možete kupiti preko stranice Let’s Go Travel & Events, te pogledati više informacija o načinu plaćanja i rezervacijama.

Organizatori poručuju, da osim organiziranog prijevoza od danas svi fanovi mogu kupiti i drugi krug festivalskih ulaznica – Early Bird 2 ( ograničen broj ), čija akcija traje do 15.6.2019. godine.

Tako su festivalske early bird 2 ulaznice dostupne po cijeni od 35 KM, a jednodnevne pretprodajne ulaznice po cijeni od 15 KM. Svakako napomena, da kupovinom jednodnevne ulaznice odmah odlučujete na koji festivalski dan želite ići od 27., 28. i 29.6.2019. u čarobnoj industrijskoj zoni (plato Mostarskog sajma). Na web stranici festivala su informacije o tome kada koji izvođač nastupa. Ulaznice su dostupne preko sustava kupikartu.ba, te je fizička prodaja istih omogućena u nekoj od njihovih poslovnica koje možete pogledati na linku ulaznice .

Uz sve to vrhunac nezaboravnog vikenda u Mostaru, je uživanje u glazbenim poslasticama najavljenih bendova Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojko V, Brkovi, Elemental, Krešo Bengalka, Gustafi, Smoke Mardeljano, Laka, Frenkie,Kontra & Indigo, Van Velzen, Kanda, Koža i Nebojša, Pearl Jam Tribute (VS) i Mara. Lineup za najjači e-MOtion stage do sada, slijedi za nekoliko tjedana.

Više informacija pratite na web stranici www.mostarsummerfest.com, te facebook eventu.

Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.
Datum: Srijeda, 27.02.2019.
Broj pregleda: 509
Kategorija: Zanimljivosti
Autor:
IZVOR: mostarsummerfest.com

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Organizirani prijevoz iz čitave BiH na MOSTAR SUMMER FEST!
Massimo i Futavci dolaze na peto izdanje Mostar Summer Festa!
Mostar Summer Fest: 30.6. i 1.7.2017. su rezervirani za najbolju zabavu pod otvorenim nebom!
Danas održana Press konferencija za 4.Mostar Summer Fest
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping