BH Clubbing
Sljedeća epizoda "Plesa sa zvijezdama" bit će veoma stresna za natjecatelje
Datum: Subota, 23.03.2019. // Broj pregleda: 514 // Kategorija: Showbiz // Autor: //
Nakon što smo u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'', uz standardne i latinskoameričke stilove prvi put vidjeli i jazz dance, druga emisija opet donosi jedno iznenađenje, a to je hip-hop koji će otplesati Ecija Ojdanić i Marko Šapina.

Quickstepom je ovaj par prvi od njih ukupno 11 probio led na plesnom podiju hit showa Nove TV. Svi su protekle nedjelje dobili ocjene žirija za svoje nastupe, a oni se prenose i u ovotjednu emisiju kada će na konačan rezultat utjecati i glasovanje publike.

Hoće li Eciji i Marku hip-hop osigurati veću naklonost žirija, ali i potaknuti glasove gledatelja, saznat ćemo uskoro. Najbolji par prve emisije, kojeg čine Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić, možda malo nešto opuštenije ulazi u drugu emisiju uživo jer su ipak prije tjedan dana osvojili najveće ocjene od žirija, no sada ćemo vidjeti kako su uvježbali sambu. Marko Grubnić i Ela Vuković ostavili su emocije na plesnom podiju prošle nedjelje, a sada ćemo vidjeti kako im leži quickstep. Jive su već plesali Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, no sada je ovaj plesni stil zadan Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić, ali i Viktoriji Đonlić Rađa i Marku Mrkiću. Ana i Mario će se za simpatije i glasove publike te naklonost žirija boriti u cha-cha-cha ritmu, a u istom plesnom stilu vidjet ćemo i Sonju Kovač i Gordana Vogleša. Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon tanga ulaze u ritam rumbe, dok će sambu zaplesati Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Davor Garić i Valentina Walme primili su dosta kritika od strane žirija što se odrazilo i na ocjenjivanje, no vidjet ćemo hoće li im tango dati bolju priliku da plesnim znanjem razuvjere žiri, ali i gledatelje koji im svojim glasovima mogu dati priliku za bolje rangiranje na bodovnoj ljestvici. Ivan Šarić i Paula Jeričević zaplesat će ove nedjelje engleski valcer, a jesu li se dovoljno uskladili u ovom plesnom stilu ili im ipak bolje leži cha-cha-cha koji su izveli u prvoj emisiji, prosudit će gledatelji i stručni žiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ove nedjelje prvi par će napustiti show, a nakon što se ocjene žirija i glasovi publike pretvore u bodove, vidjet ćemo i koja će dva najslabije plasirana para dobiti priliku boriti se za ostanak u ''Plesu sa zvijezdama''. Naime, na kraju zabavne i uzbudljive emisije uslijedit će plesni dvoboj u kojem će se parovi boriti za ostanak u natjecanju.
Datum: Subota, 23.03.2019.
Broj pregleda: 514
Kategorija: Showbiz
Autor:
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Poznata pjevačica ima koronavirus: "Nisam bila u kontaktu sa zaraženima" (416)
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
"Vrijeme za oproštaj": Ovo je Marko Grubnić poručio Hrvatima nakon ispadanja
Gledatelji misle da Quesnoit sabotira Šarića: "Mora Nicolas ukenjati"
Sljedeća epizoda "Plesa sa zvijezdama" bit će veoma stresna za natjecatelje
Carlton u Plesu sa zvijezdama oduševio svojim ludim plesom
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping