BH Clubbing
Sheldon iz Teorije velikog praska progovorio o izlasku iz ormara
Datum: Četvrtak, 20.06.2019. // Broj pregleda: 462 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
Iako je danas ponosni član LGBTQ zajednice, 46-godišnji Jim Parsons prošao je dalek put od sramežljivog mladića koji pred prijateljima i obitelji skriva da je gay. O detaljima tog traumatičnog razdoblja progovorio je za posebno izdanje časopisa Variety nazvano "Power of Pride" ("Snaga ponosa") i posvećeno javnim osobama koje su se u jednom trenutku života "outale" i - preživjele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Parsons je svijetu i bližnjima priznao da je gay 2012. godine, nedugo nakon što je zaigrao u brodvejskom mjuziklu "The Normal Heart" ("Normalno srce"), koji se i sam bavi gay tematikom. Na to ga je, priznaje, potaknulo i to što je upoznao čovjeka svog života, producenta Todda Spiewaka.

View this post on Instagram

@thetonyawards bound with @therealtoddspiewak

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on"Ne bih želio uvrijediti muškarce s kojima sam hodao prije Todda, ali negdje duboko u sebi odmah sam znao da nemam izbora nego pozabaviti se time. Ne dopustiti im da upoznaju tu osobu, značilo bi i službeno postavljanje barijera koje su za cijeli život", rekao je popularni glumac i dodao da je nakon outanja osjetio snagu zajednice.

"Nakon što je to postalo javno, mislio sam, je**** se! Sad ako imate problem s gayevima, imate izravan problem sa mnom. Postavši predani član i priznavši to javno, postao sam i ushićen i još uvijek jesam. Još to osjećam. To je veliko olakšanje", priznao je Parons koji se trenutno nalazi na velikoj životnoj i poslovnoj prekretnici.

Njegova "Teorija velikog praska" je nakon dvanaest uspješnih godina završila sa snimanjem, što ga je, priznaje, na neki način prilično potreslo. "Bez obzira koliko si uspješan, čak i ako si filmski uspješan, ne parkiraš se dvanaest godina na isto mjesto. To nije način na koji se kreativna osoba inače ponaša. Većina ljudi želi tu strukturu pa mogu vidjeti kako uzrokuje uragane na srcu", rekao je popularni Sheldon. Pred kamere se vraća u drami "The Boys in the Band", remakeu mjuzikla u kojem je istu ulogu odigrao prošle godine.

Tags: Jim Parsons
Datum: Četvrtak, 20.06.2019.
Broj pregleda: 462
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
Messi otkrio što misli o tituli najboljeg strijelca i šansama Barcelone u Ligi prvaka
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Sheldon iz Teorije velikog praska progovorio o izlasku iz ormara
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping