BH Clubbing
Jelena iz "Života na vagi" pokazala ono čega se mnogi srame nakon mršavljenja
Datum: Nedjelja, 28.07.2019. // Broj pregleda: 976 // Kategorija: Showbiz // Autor: Foto:google.ba //
JELENA PUTNIK u drugu je sezonu showa "Život na vagi" ušla sa 112,9 kilograma, a onda je smršavjela više od 40 kilograma i potpuno promijenila život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sad je na Instagramu odlučila pokazati ono čega se mnogi srame nakon gubitka velikog broja kilograma. "Imamo još škembice, strije, višak kože...i još bi koja kila mogla pasti, so what?" napisala je Jelena i tako se pridružila bivšim kandidatkinjama showa Josipi Lopac i Luciji Šarić koje su se također fotkale u badićima.

View this post on Instagram

39/60 da! Imamo jos skembice, strije, visak koze...i jos bi koja kila mogla pasti, so what? I ja cu se pridruziti @josipa_lopac i @lu_saric i pokazati cu svoju "nesavrsenu" skembicu... curke su vec svoje rekle... mogu reci da nisam imala negat.komentara o visku kg nakon izlaska iz showa, i ne nisam vracala kg, ali da su me kritizirali jer jos mi se ne nazire six pack, to da... jer ipak, radim kao instruktor....i onak daaa trebala bi biti valjda zenski apolon 🙃... .i nekada sam se grizla zbog toga... bas mi je to bio pritisak...no cemu? Jos nakon 50-60 skinutih kg treba ici do savrsenstva? Ma kojeg to i kaj je to savrsenstvo? Kome ja trebam biti takav uzor i na koji nacin..? Ja sam bas ponosna na svoju opustenu skembicu (bekad manje nekad vise), cica kojih vise nemam, guzicu koja se aaajde de pocela dizat i kozu koja plese kad plivam 🤩😎 volim svoje tijelo...da ima dana kada ga jaaaako NE volim jer me ponesu ti "idealno isfiltriranii i sopirani" ljudi... ali da, ako sam uzor zelim biti dostizan uzor onima koji su se do nedavno sramili sebe... kao i ja.. budite zdravi i sretni sa plocicama ili bez - tak svejedno..no ZDRAVI!!! . SEBI budite lijepi... ja sam si obecala ne six pack nego malo utegnutije tijelo cisto da eto vidim koliko cu naaavodno biti zadovoljnija tako "ravnija"...no tak mi se brutalno nakon svih ovih borbi zadnje 2 godine ne da, ali ono ustrajem i malo po malo idem napred🙃...mozda bu koze i strijica a mozda i ne bu... onak bu kak bum se osjecala..a zelim se osjecati lijepo i zdravo te sposobno o u svojoj kozi i tijelu...cure support i samo tako dalje... i da pitanja ko je kaj i koliko vratio, onak...neki jesu neki nisu neki jos nisu dosli do klika i kaj? Sigurna sam i da su kriticari posrtali na nekim svojim poljima 😎🙃❤‼#kriviideali #wedontcare #faf #fitjehit #nofotoshop #lepiizdravi #skembica

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on"Mogu reći da nisam imala negativne komentara o višku kilograma nakon izlaska iz showa, i ne nisam vraćala kg, ali da su me kritizirali jer još mi se ne nazire six pack, to da... jer ipak, radim kao instruktor....i onak daaa trebala bi biti valjda ženski apolon... .i nekada sam se grizla zbog toga... bas mi je to bio pritisak...no čemu? Još nakon 50-60 skinutih kg treba ići do savršenstva? Ma kojeg to i kaj je to savršenstvo? Kome ja trebam biti takav uzor i na koji način..? Ja sam baš ponosna na svoju opuštenu škembicu (nekad manje nekad više), cica kojih više nemam, guzicu koja se aaajde de počela dizat i kožu koja pleše kad plivam", nastavila je Jelena.

"Volim svoje tijelo...da ima dana kada ga jaaaako NE volim jer me ponesu ti 'idealno isfiltriranii i šopirani' ljudi... ali da, ako sam uzor želim biti dostižan uzor onima koji su se do nedavno sramili sebe... kao i ja.. budite zdravi i sretni sa pločicama ili bez - tak svejedno..no ZDRAVI!!! . SEBI budite lijepi... ja sam si obećala ne six pack nego malo utegnutije tijelo čisto da eto vidim koliko cu naaavodno biti zadovoljnija tako 'ravnija'...no tak mi se brutalno nakon svih ovih borbi zadnje 2 godine ne da, ali ono ustrajem i malo po malo idem napred...možda bu kože i strijica a možda i ne bu... onak bu kak bum se osjećala..a želim se osjećati lijepo i zdravo te sposobno o u svojoj koži i tijelu...cure support i samo tako dalje... i da pitanja ko je kaj i koliko vratio, onak...neki jesu neki nisu neki još nisu dosli do klika i kaj? Sigurna sam i da su kritičari posrtali na nekim svojim poljima", zaključila je.

Datum: Nedjelja, 28.07.2019.
Broj pregleda: 976
Kategorija: Showbiz
Autor: Foto:google.ba
IZVOR: index.hr

Najnovije Novosti
Najnovije novosti
5 znakova po kojima možemo prepoznati da nam je imunitet oslabljen i kako ga osnažiti
Ne može se s njima: Ovo su najiritantniji horoskopski znakovi
Nevjerojatan prizor: Morski pas doplivao skroz do obale
Fifa zbog koronavirusa uvodi novo nogometno pravilo
Najčitanije zadnjih 7 dana
Najčitanije novosti zadnjih 7 dana
Novosti s povezanim sadržajem
Novosti s povezanim sadržajem
Jelena iz "Života na vagi" pokazala ono čega se mnogi srame nakon mršavljenja
  Like us on Facebook
  Watch us on Youtube
  Follow us on Twitter
  [email protected]
Sva prava pridržana. BH Clubbing 2009 - 2020. This site is design by GCR production, powered by Vinis-WebDeveloping